Headset med bærbar oplader

Headset med bærbar oplader

For pokker der er gang i folket! Konstant ser vi hr og fru Danmark på farten, og tit og ofte er det med smartphone i den ene hånd og taske i den anden. Vi drøner derudad uden at skele til menneskene omkring os. På godt og ondt.

Hvad værre er: når folk stresser ud ad landevejen, sker det ofte med næsten samme mønster: smartphone i den ene hånd, rat i den anden. Det må man ikke! Begge hænder på rattet, tak. Det gælder nemlig ikke kun din sikkerhed. Det gælder også vores – os der bevæger os i trafikken samtidig med dig.

Hvis man absolut skal køre bil og snakke telefon samtidig, handler det om at finde en god løsning, så man kan pludre løs, mens begge hænder holdes på rattet. Nogen får installeret det store trådløse anlæg i bilen, mens andre bruger små speakere.

Voyager 3200 serien er klar

Endelig er der en hel del, som investerer relativt få penge i headset, som diskret kan sidde bag det ene øre, mens det andet øre orienterer sig om lydene i trafikken. Plantronics er en af de producenter, som jeg altid anbefaler folk at se nærmere på, hvis jeg spørges ind til anbefaling af headset.

Plantronics er ude med en spritny serie, som de kalder Voyager 3200 Bluetooth serien. Traditionen tro har Plantronics tænkt grundigt over tingene, og med den nye serie har virksomheden tilført smarte finesser, der er værd at nævne her på Nettips.

Firmaet har mange års erfaring udi Bluetooth headsets, så man er altid sikret gode produkter, der er gennemtænkte og gennemtestede. Fokus er på den mobile medarbejder, som har brug for et godt kvalitetsheadset, når man er på farten.

Et smart bærbart opladningsetui medfølger

Designet er ikke tilfældigt. Headsettet er ergonomisk og slankt, og headsettet sidder godt i ørerne – det er et såkaldt in-ear headset. Der er naturligvis indbygget støjreduktion, så du kan holde fokus på samtalen. Dette sker blandt andet ved hjælp af 3 mikrofoner. Dette sikrer supergod kvalitet for dig og for den anden person i den anden ende af røret.

Det kan du så gøre i 6 timer, inden headsettet atter skal lades op. Her kan du vælge at gøre det på traditionel vis med din Windows eller Mac computer, eller du kan placere headsettet i et medfølgende bærbart opladningsetui, som jeg ikke tidligere har set til sådanne headsets. Der medfølger ikke traditionel oplader til stikkontakten, men det overlevede jeg snildt.

Smart teknologi gør at du kan anvende headsettet uden at løfte hænderne fra rattet. Skulle telefonen ringe, mens du er på farten, er der nemlig en smart løsning på den situation: Du siger blot ”Svar”. Så er samtalen sat i gang. Hvis du i stedet siger ”Ignorer”, lader du telefon være telefon, og personen i den anden ende må ringe på et senere tidspunkt.

Her vil en stemme i øvrigt varsko dig om, hvem der ringer, hvis vedkommende altså er en del af dit kartotek på telefonen. Det kan være en klar fordel, for vi kan jo lige så godt indrømme, at vi gerne vil vide, hvem der ringer, inden vi tager telefonen. Anmassende sælgere kan virkelig være et belastende folkefærd …

Nem parring med din smartphone

3200 serien fra Plantronics parres nemt med din smartphone, så længe du har aktiveret Bluetooth. Når parringen er overstået, kan du bevæge dig op til 30 meter væk og alligevel bevare forbindelse mellem headset og smartphone. Da headsettet også kan bruges til IP telefoni og bredbåndstelefoni er dette også en fordel, da du uden problemer kan hente kaffe i køkkenet uden at skulle medbringe din telefon.

Og så til priserne. Serien inkluderer 3 forskellige løsninger til 3 forskellige priser. Voyager 3200 koster 749 kroner. Voyager 3240 koster 1.099 kroner mens Voyager 3200 UC koster 1.799 kroner. Læs mere om de enkelte modeller på Plantronics’ hjemmeside.

www.plantronics.com/us/product/voyager-3200

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.