Har du styr på trafikken?

Har du styr på trafikken?

Jeg er en privilegeret person, som ikke skal bruge timer på landevejen til dagligt for at komme på arbejde. Faktisk kan jeg nøjes med at cykle ned til Fremtidsfabrikken, hvor jeg driver min it virksomhed, Bojsen IT. Det gør livet meget nemmere og jeg synes ikke at jeg spilder et sekund, når jeg nyder den daglige cykeltur igennem Svendborg.

Sådan er situationen ikke for alle her til lands. Mange sidder hver dag i deres familie- og firmabiler og glor på andre biler, som også er strandet i en intetsigende bilkø. Tiden går, mens man sidder og kigger ud af vinduet, og det kan ofte være svært at smile til verden, når man er fanget i en bilkø.

Derfor kan det anbefales at du kaster et blik på TomTom Trafic. Dette er naturligvis kun en god ide hvis du har en TomTom GPS eller navigations app fra TomTom. TomTom forbedrer løbende deres service og det er da også helt nødvendigt, hvis TomTom skal overleve kampen over for gratis alternativer som for eksempel Google Maps, som også kan bruges som navigationshjælpemiddel.

TomTom lancerer en række forbedringer, for eksempel

  • Informationer om kødannelse i forbindelse med sving eller frakørsler
  • Beskeder om vekslende hastighedsgrænser
  • Vejrspecifikke trafikforudsigelser
  • Vejforhold efter regn- eller snevejr

Her ser det ud til at TomTom har styr på en række faktorer, som kan gøre din køretur en anelse sjovere, idet du måske slipper for kødannelse ved at følge de gode fif fra TomTom GPS. Du kan således få informationer om skiftende hastighedsgrænser via TomTom GPS og app.

Er der snebolde på kørebanen?

Du får ligeledes løbende info om vejrsituationen, hvis den har risiko for at ændre på din køretur. Ekstra slemme regnskyl, tåge eller snebolde på vejen. You name it. Det betyder at du bliver varskoet i god tid og måske kan foretage nogle forholdsregler, så du ikke skal sidde unødigt lang tid i bilen.

Mens disse linjer forfattes kan jeg for eksempel se at der er en kraftig blæst på Storebæltsbroen, og at der er stillestående trafik ved Vejle.

www.tomtom.com/da_dk/drive/tomtom-traffic/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.