Gratis programmer fra Ashampoo

Gratis programmer fra Ashampoo

Min gode ven, hr Povl Sørensen, skrev til mig forleden dag. Han havde fået øje på en hjemmeside, hvor firmaet Ashampoo tilbød masser af forskelligt software. Povl vedlagde linket og så blev jeg naturligvis nysgerrig. Jeg måtte ind og kigge Ashampoo ud.

Og jo, den er god nok. Ashampoo tilbyder masser af forskellige programmer, og mange af dem er helt gratis, mens du kan afrpøve andre i prøveversioner. Altså det som man i gamle dage vel kaldte shareware. Hvem husker ikke når man installerede et stykke software, hvorefter funktionerne stoppede med at virke efter x antal dage.

Nå, tilbage til Ashampoo. Hjemmesiden er på dansk. Firmaet stammer nemlig fra Oldeburg i Tyskland, og de har således vurderet at danske brugere skulle have så letforståeligt et tilbud som muligt. Det er altid dejligt at kunne henvise til hjemmesider på dansk, idet det ikke er alle, som er helt med på udenlandsk jargon.

Masser af forskellige programmer

Og hvad tilbyder Ashampoo så? Jo, de har programmer i mange forskellige kategorier. System utilities, som kan tune din computer, sikkerhedsprogrammer, software til redigering af musik, billeder og video samt diverse brænderprogrammer i fald at nogle læsere herinde stadig brænder cd’er og dvd’er.

Ved at klikke på menupunktet Downloads får du en oversigt over alle programmerne, og Ashampoo forklarer tydeligt om det er prøveversioner eller gratis udgaver der er i spil ved de respektive programmer. Skal jeg nævne nogle af de gratis tilbud kunne det for eksempel være

  • AntiSpy for Windows 10
  • Ashampoo® Backup Rescue Disc
  • Ashampoo® Burning Studio FREE
  • Ashampoo® Cover Studio 2017
  • Ashampoo® Music Studio 2016
  • Ashampoo® Photo Commander FREE
  • Kontorpakke til under 500 kroner

Hvis du har fanget bare en smule interesse for disse gratis tilbud, så spring ind på sitet og lad dig inspirere. Bemærk venligst at jeg ikke har afprøvet nogle af tilbuddene, og at installation på din computer naturligvis er på eget ansvar. Nettips kan ikke tilbyde dig support, hvis det skulle gå galt.

Men det går næppe galt, så hvis du er brændt varm på et af programmerne, så tag chancen og download og installer programmet.

Ashampoo blev iværksat i 1999 og firmaet har omkring 55 folk ansat i Oldenburg. Firmaet bestræber sig på at skabe brugervenlige programmer, som de fleste kan anvende. Tjek eksempelvis deres kontorpakke til under 500 kroner. Her får du tekstbehandling, regneark og præsentation.

Se meget mere på Ashampoos website: www.ashampoo.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.