Gratis programmer fra Ashampoo

Gratis programmer fra Ashampoo

Jeg er ret vild med gratis programmer, og det kommer formentlig ikke bag på dig, hvis du har fulgt Nettips de senere år. Siden Nettips.dk blev et medie, som handlede om tips til nettet, har jeg altid udtrykt begejstring for gratis alternativer til købeprogrammer.

Det er der kommet mange gode oplevelser ud af, og forleden dag kunne medlemmet Bindegal berette i vort it debatforum, at softwareudviklerne fra Ashampoo havde lagt gratis versioner af nogle af deres programmer på hjemmesiden. Programmerne er til Windows.

Sådan en melding skulle naturligvis kigges efter i sømmene, så jeg smuttede ind på sitet for at se mig lidt omkring. Hurtigt kunne jeg iagttage 5 forskellige programmer, der lå til gratis download. Lad os kaste et blik på disse programmer. Bemærk at du lige skal klikke på den orange knap ”Get downloads now”, før du kan downloade de gratis programmer.

Ashampoo Burning Studio 2017

Hører du til den sjældne race, som stadig brænder cd’er, Blurays og dvd’er? Så er dette gratis brænderprogram måske noget du kan bruge. Normalprisen lyder på cirka 20 dollars, hvilket jeg aldrig kunne finde på at give for denne type software.

Ashampoo WinOptimizer 2017

WinOptimizer er et såkaldt stykke software, der tilsyneladende kan optimere din Windows installation. Det skulle ifølge Ashampoo være godt, hurtigt og sikkert. Normalprisen er ligeledes 20 dollars. Jeg springer over.

Ashampoo Snap 2017

Nu vågnede jeg op. Jeg har nemlig af og til brug for et program, der kan hjælpe mig med screenshots – altså skærmbilleder fra min computerskærm. Disse bruger jeg for eksempel til artikler her på kanalen eller i undervisningsmateriale. Snap koster normalt 20 dollars.

Ashampoo Photo Commander 12

Så skal det handle om fotobehandling, eller rettere: fotoopbevaring. Vi hælder jo rigtigt mange fotos fra kameraer og smartphones over på harddisken, og så er det nyttigt at have styr på, hvor disse fotos er gemt. Det kan Photo Commander hjælpe dig med. Jeg snupper ikke dette stykke gratis program til 40 dollars.

Ashampoo Photo Optimizer 2016

Endelig skal det handle om at behandle dine digitale fotos. Photo Optimizer er et billedprogram, som normalt koster 20 dollars. Nu har jeg investeret nogle kroner i Photoshop, så jeg springer også over dette ellers fine tilbud. Mange nyttige funktioner venter på dig: beskæring, rotation, fjernelse af elementer, fjern røde øjne og læg vandmærke på dine fotos.

Er du blevet lun på nogle af disse gratis programmer? I så fald hører vigerne fra dig herunder i kommentarfeltet. For mit vedkommende blev det til ét enkelt download. Hvor mange af Ashampoos gratis programmer downloadede du?

www.ashampoo.com/en/usd/lpa/gift?c=ASH-444LW1

Flere gratis programmer

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.