Gratis hjælp til krydsord

Gratis hjælp til krydsord

Krydsord eller krydsogtværs – 2 ord for samme fornøjelige fritidsbeskæftigelse. Især i ferietiden er krydsord vældigt populært, og er man først blevet stukket af krydsord-fluen, hænger man fast: der går næsten sport i at løse de krydsord, der falder hen forbi ens vej.

Personligt havde jeg min debut som krydsogtværsløser, da jeg var knægt. Jeg husker naturligvis ikke helt præcis, hvornår jeg blev bidt af grublerierne, men mon ikke min daværende dansklærer skal have en del af æren for min krydsordslidenskab. Som i øvrigt ikke er en lidenskab, idet jeg efterhånden sjældent løser krydsord. Faktisk blader jeg forbi dem – for det meste.

Når regnen pjasker ned

Undtagen dog hvis man sidder i sommerhus og regnen siler ned. Her kan det være svært at fastholde al ens opmærksomhed på familie, krimi-roman eller fjernsyn. Idet du sætter dig hen til spisebordet med en krydsord og en kuglepen sender du et signal til omverdenen: her sidder en skriftklog. Bør behandles med respekt …

Krydsord er en rigtig lækker fornøjelse at bruge tid på, men de af jer som har løst krydsord, kender med garanti den frustration der rammer én, hvis man ikke kan løse den færdig. Måske mangler du svaret på nogle få ord, og trods ihærdige forsøg med at gisne om løsning 1, 2 eller 3, går kabalen ikke op. Drønirriterende.

Gratis krydsogtværs ad libitum

Det er her at der måske er hjælp på vej til din krydsord. Det er krydsogtværsportalen Krydsord.dk, som står bag en helt ny app, der burde kunne hjælpe de fleste videre i kampen mod den svære krydsord, der driver dig til vanvid. Krydsord.dk tilbyder online krydsogtværser, som du kan løse på computer eller tablet, så længe du har en internetforbindelse.

Og de står altså bag denne gratis hjælp til krydsord i form af en gratis app, der kan downloades til iPhone og Android. App’en hedder Krydsord.dk XL, og den kan faktisk også bruges på smartphones, da du kan zoome ind på de tomme felter og skrive med et prik med pegefingeren.

Den gratis hjælp består i, at du nemt og hurtigt forlader den første krydsord til fordel for den næste. Skulle du – mod forventning – ikke kunne færdiggøre krydsord 1, springer du altså blot lystigt videre til nummer 2. Og ifølge en pressemeddelelse er det gratis krydsord.

Du finder app’en i iTunes og Google Play. Et blik i Google Play fortæller om delte meninger om app’en. Der er blandt andet brok over reklamer i app’en, men prøv at installere den og se, om det er noget for dig.

www.krydsord.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.