Golfens dag

Golfens dag

Da jeg i sin tid startede på at slå til bolden med køller og jern, sagde gode, gamle Hans-Georg: – Pas på, Bojsen. Det ender med at du bliver hooked, og så ser din familie dig aldrig.

Helt ret fik Hans-Georg ikke. Selv om han var en vis herre og stor menneskekender, overvurderede (eller undervurderede?) han mig en kende. Ganske vist blev jeg hurtigt hooked på golfsporten, men dog ikke mere end at jeg stadig ved hvad det betyder at have og leve i en god familie. Golf er og bliver en af de bedre sportsgrene, som jeg nogensinde har deltaget i.

Golf og Nettips? Hvorfor en omtale af golf her på et site, som er præget af nørd-orienterede emner? Såmænd fordi at jeg nyligt fik en meddelelse, der fortalte, at Golfens Dag nærmer sig. Golfens Dag er en årlig begivenhed, hvor danske golfklubber åbner dørene, så alle interesserede kan kigge ind og prøve at slå til bolden.

Kæmp mod andre og mod dig selv

Således også i 2016, hvor Golfens Dag finder sted den 17. april. For niende år er der dømt åbent hus i de danske golfklubber, hvilket indbefatter 160 klubber fordelt på de danske øer og halvø. Her kan du komme ind at prøve hvad det vil sige at spille golf, og du bliver tilbudt lidt instruktion samt et indblik i, hvad det vil sige at spille golf.

Personligt stresser jeg fuldstændig af med 9 eller 18 hullers golf i Svendborg Golfklub. Det er sundt med motion, og den friske luft bekommer dig godt. Så er der også momentet af konkurrence indbygget, hvor du både kæmper mod andre og mod dig selv. Det sindrige handicapsystem betyder desuden, at du kan vinde over spillere, der teknisk set er bedre end dig.

150.000 danskere dyrker golf, og når der er dømt Golfens Dag den 17. april kan jeg kun opfordre dig til at besøge den nærmeste golfklub. Kast eventuelle fordomme over bord og gå ind til sporten med et åbent sind. Men pas på: golf er vanedannende, og så risikerer du at du snart er hooked!

www.golfensdag.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.