Gode tips til egen webshop

Gode tips til egen webshop

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at flere og flere danskere finder lysten til at drive deres egen webshop. For mange er det som en leg at starte sin egen webshop, fordi de enten har de nødvendige kompetencer til at gøre det nemt, mens andre derimod har kapital til at betale sig fra det.

Hvis ikke du tilhører én af disse grupper, så er det naturligvis ikke ensbetydende med, at du ikke har muligheden for at starte din egen webshop. Har du planer om, at skulle lave din egen webshop, så kræver det blot, at du sørger for at sætte dig godt ind i de forskellige muligheder og dertil også sørger for at læse godt op på emnet.

Vælg en hosted webshop-løsning

Har du et ønske om at starte din egen webshop, så har du med garanti også et ønske om, at det skal være nemt, enkelt og hurtigt. Selvom det lyder usandsynligt, så er der faktisk mulighed for at gøre processen særdeles nem og enkel ved at vælge en hosted webshopløsning – der findes et væld af sådanne systemer på det danske marked. Wannafind A/S har en fin løsning på dette.

Oftest er der mulighed for at komme i gang med din kommende webshop med blot et par enkelte klik, hvis du vælger en sådan løsning. Du skal dog være opmærksom på, at en hosted løsning oftest vil være en kende dyrere end en open-source webshopløsning, der bliver hostet på et Unoeuro webhotel, hvorfor det er en personlig vurdering, hvorvidt den ekstra betaling er godt givet ud.

Kom billigt igang med open-source

Ovenstående løsning appellerer hovedsageligt til dig, der ønsker en nem og enkel løsning. Hvis du derimod har mere fokus på, at skulle komme billigt igang, så er du bestemt bedre stillet ved at vælge en open-source-løsning. Der findes mange forskellige webshopsystemer, der er open-source og dermed også gratis for enhver at benytte sig af.

Mange danskere starter med et mindre teknisk system som f.eks. WordPress med et tilkoblet shop-modul som WooCommerce. Der findes dog andre systemer, der er mere teknisk avancerede og dertil også giver adgang til en række mere avancerede funktionaliteter, hvilket bl.a. tæller Magento og Prestashop. Derfor er det også vigtigt, at du giver dig tid til at undersøge muligheder og vælge det bedste system.

Start med en platform, der tillader vækst

Det smukke ved webshopdrift er, at du fra den ene dag til den anden kan opleve, at din webshop vækster på helt imponerende vis. En meget pludselig og kraftig vækst kan betyde, at der er behov for yderligere funktionalitet, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at det på kraftigste vis anbefales at starte med en platform, der tillader vækst.

Vælger du en hosted webshopløsning, så er du oftest fastlåst og det betyder også, at du ikke har de samme muligheder for at udbygge din platform, som hvis du i stedet havde valgt en open-source-model, hvilket naturligvis også er noget, der er værd at tage med i dine overvejelser.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.