Fremtidens gaminglyd fra SteelSeries

Fremtidens gaminglyd fra SteelSeries

Arctis Nova Pro er navnet på det spritnye headset fra SteelSeries, som er et af verdens største brands i spilindustrien. Med det nye headset forsøger SteelSeries at hæve niveauet endnu højere, når det handler om kvalitets- og vellyd i ørerne, mens man udforsker det ene spil efter det andet.

Det har taget SteelSeries 4 år at udvikle Arctis Nova Pro-serien, der kan tages i anvendelse foran computeren samt konsoller som Xbox og PlayStation. Hvis du ikke kender SteelSeries, er der al mulig grund til at du er en anelse stolt som dansker, idet brandet er dansk og har været fremme siden 2001, hvor SteelSeries blev dannet.

Ud over at Arctis Nova Pro rammer butikkerne her op til sommeren, lancerer SteelSeries software, der gør lyden endnu mere dynamisk og autentisk. Sonar Audio Software Suite er navnet på software-pakken, som ifølge en pressemeddelelse er ”den første parametriske EQ i professionel kvalitet for spillere”. Du må selv lige google ordet parametrisk …

Kontrol over lyden

Men kort fortalt handler det om, at gamere selv kan være med til at kontrollere lyden på tværs af spil, teamchat og mikrofon. Dermed kan man justere lyden hen efter de lyde, som er vigtigst for en, mens man spiller løs foran skærmen.

Netop kombinationen mellem headset og software sikrer en ultimativ lydoplevelse og -kvalitet. En lydoplevelse på 360 grader gør at du hele tiden tror, at fjenden kommer snigende ind på dig fra hvilken som helst vinkel.

Multi-System Connect-hubben er den første inden for gaming og giver mulighed for USB-skift mellem flere enheder på samme tid. Gamere kan uden problemer skifte mellem en pc, PlayStation, Xbox eller mobilenhed med et tryk på en knap og uden at skulle bytte kabler. Når man er en ægte gamer, skal man ikke bruge unødige tidsressourcer på den slags.

Priser

  • Arctis Nova Pro: 2.099 DKK
  • Arctis Nova Pro (Xbox): 2.099 DKK
  • Arctis Nova Pro Wireless: 2.899 DKK
  • Arctis Nova Pro Wireless (Xbox): 2.899 DKK
  • Arctis Nova Pro Wireless (PlayStation): 2.899 DKK

https://steelseries.com/arctis-nova

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.