Fitness tracker fra TomTom

Fitness tracker fra TomTom

For ikke så mange år siden var det nærmest en sensation, når man kunne proppe et bitte apparat ned i lommen. Eller rettere: det var ikke en sensation i sig selv, men når du så hev den op af lommen igen nogle minutter eller timer senere, kunne apparatet fortælle dig, hvor mange skridt du havde gået.

På Svendborg Erhvervsskole havde vi i perioder små konkurrencer, hvor det gjaldt om at spadseret flest skridt. Det var altid det tekniske personale, der vandt. Vi i Kursuscentret vandt ingen præmier, men vi syntes det var sjovt at logge ind og afrapportere ugentligt. I dag skal der efterhånden mere til, hvis folk skal gribes af en skridttæller.

Den moderne kropsmåler

Og der er så her at TomTom Touch dukker op. Der er nemlig tale em en slags måler, som du tager på, som var det et armbåndsur. TomTom Touch er en såkaldt fitnesstracker, som er i stand til at måle det mest utrolige, når det handler om din aktivitet igennem dagen og natten.

Og hvad kan den så, denne hersens TomTom Touch? Jo, når du først har taget ”uret” på, kan det måle dine skridt – altså en moderne form for skridttæller. Alt foregår naturligvis elektronisk, og hvis din telefon er af nyere oprindelse, kan du koble TomTom Touch og din smartphone sammen. På den måde er du hele tiden opdateret på, om alting går i den rigtige retning.

Men TomTom Touch er meget andet end en skridttæller. Apparatet kan nemlig også holde øje med din krops tilstand, når du sover, din puls samt hvordan din såkaldte kropskomposition er. Lige hvordan TomTom Touch gør, skal jeg ikke kloge mig på, men TomTom Touch kan analysere din krop og efterfølgende fortælle dig hvor stor en procentdel kropsfedt udgør i den samlede kropsmasse.

Ikke fordi jeg tror at jeg skal gå og holde øje med sådan et procenttal, men man må sige at det er ret smart – ikke mindst hvis man er en ægte fitnisse, som gerne vil holde øje med, om ens indsat i fitnesscentret bærer frugt.

Indbygget pulsmåler

Den indbyggede pulsmåler er bestemt også værd at skrive hjem om. Når du har TomTom Touch på dit håndled, har du samtidig en ret præcis pulsmåler, som på meget nøjagtig vis angiver din puls her og nu. Her skal det lige understreges at den ikke måler din puls hvert eneste sekund døgnet rundt. I stedet måler den pulsen med jævne mellemrum.

TomTom Touch er altså et interessant bekendtskab til folk, som gerne vil have hånd i hanke med ens fysiske aktivitet. Skridttæller, pulsmåler, forbrændte kalorier, spadseret distance samt søvntid gør at du får et forkromet overblik over din fysiske aktivitet gennem døgnet.

Hvis din telefon er kompatibel med TomTom Touch, kan apparatet automatisk sende indgående opkald og sms-beskeder op til dit håndled i bedste Apple ur-stil. Hvis du opretter en TomTom konto, kan du synkronisere dine statistikker op i skyen og derved holde øje med om det går den rigtige vej for dig.

Batteritid på op til 5 dage

TomTom Touch fås med forskellige remme, og når apparatet er ladet op, kan det holde strøm i op til 5 dage. Her er det klart, at jo mere bluetooth du hamrer af sted med, jo kortere levetid vil batteriet kunne mestre.

Prisen for TomTom Touch er lige under 1.200 kroner, og du kan se meget mere om apparatet på linket herunder. Her kan du også se hvilke smartphones, der er kompatible med denne smarte fitness tracker.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.