Fem virussede fredagslinks

Fem virussede fredagslinks

Sikke en uge jeg har været igennem. Lige fra tanker om et bagholdsangreb fra en sulten skovflåt til tanker om covid19. Min krop har ligget underdrejet – hjernen inklusive. For når man ligger og lider af en mandeifluenza, så kommer man til at tænke tanker. Og når tankerne flyver, kan man roligt sammenligne med et bagholdsangreb fra en flok F16.

Nå, det startede med en skovflåt. Eller rettere: det startede med ømhed i kroppen torsdag aften. Du kender sikkert følelsen: ømhed i det meste af kroppen. Sådan et snigende angreb. Fredag morgen: helt afdanket og sølle. Nærmest klynkende. Svært at overskue situationen. Men jobbet kalder.

Ud af fjerene. Et par Panodiler og en Ipren. Så skal det nok gå. En kop kaffe med i bad. Og hov! Mens man så står under strålerne fra bruseren, opdager man et lille bæst sidde fast på kroppen – i færd med at suge blod i sig. En lille væmmelig skovflåt. Formentlig flyttet ind onsdag aften efter en god gang golf i Svendborg Golfklub.

Ud ad badet. Fat i telefonen. Venteposition hos lægen. Du er nu nummer 12 i køen. Så kom jeg igennem. – Har du influenza? Så kan du ikke komme herop. Lægen ringer tilbage til dig. Og det gjorde han så. Han turde heldigvis godt se mig. Klokken 13.

Det er ikke Covid19

– Det dér er formentlig en virus. Det er hverken covid19 eller betændelsestilstand fra skovflåten, Allan. Jeg så skuffet ud. Så skulle jeg altså ikke i gang med en antibiotikakur? Sendt hjem med besked om at tage den med ro og så indtage smertestillende tabletter indtil virussen var ude af kroppen.

Weekenden gik. Stadig mandeinfluenza. Og jeg syntes at tingene gik i sort for mig. Tankerne overstrålede fornuften, og jeg googlede en masse slemme sygdomme, som jeg måske var ramt af. Mandag sendte jeg min læge en besked. – Jeg er ikke helt tryg ved situationen. Jeg har verdens bedste læge. Han skal nok reagere.

Natten til tirsdag bød pludselig på en overraskelse: en svedetur under dynen, vel at mærke en tur af de helt store. Aldrig har jeg da svedt så meget. Drivvådt sengetøj. Næste morgen var jeg rask. Eller i al fald næsten rask. Ømhed i kroppen var væk, blot en rest hovedpine på saldoen. Jeg skrev til lægen igen.

Svar retur fra lægen: – Kig op til mig klokken 14.30. Timerne gik og da klokken var halv tre, stod jeg i lægens værelse. En blodprøve blev taget, og han kunne igen konstatere at det var en virus, der var flyttet ind i min krop. En form for BZ’er. Nu venter jeg svar fra blodprøven. Jeg håber ikke at jeg skal på antibiotika.

Fredagen kalder traditionen tro på fredagslinks. I dag skal det handle om Vera Lynn, digital markedsføring, nationalparker, skybrud og fodbold.

https://www.britannica.com/biography/Vera-Lynn: Verdens bedste Vera Lynn er ikke længere. Gået bort i en høj alder á 103 år. Selv Pink Floyd havde stor respekt for Vera. RIP.

www.nationalpark.dk: De mennesker der ejer dette herlige domæne, burde skamme sig. Et hån af en udnyttelse af et så stærkt domæne.

https://www.skybrud.dk: Det skulle vælte ned med vand i dag. Tjek et anderledes skybrud ud her. Ret spooky webdesign.

https://www.bold.dk: Bolden ruller i Europa igen. Far er glad. I går stod den på Real Madrid som heldigvis vandt sikkert over Valencia.

https://smallbusiness.dk: Har du brug for solid hjælp til de sociale medier? Så tag fat i SmallBusiness.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.