Fem vindfaste fredagslinks

Fem vindfaste fredagslinks

I går aftes var vi sammen med fire rigtigt gode venner. Sådan rigtigt gode venner, som vi har kendt i mange år. Det har været standard og rutine, at nå vi mødes, så giver vi hinanden en krammer. Men ikke i går. Der gjaldt det smil, nik og måske et lille klem på albuen. Det burde alle gøre i øjeblikket, synes jeg.

Vi burde måske også smile lidt mere til hinanden. En vandring ned ad den lokale gågade fortæller, at mange har en vis form for afstand i øjnene. Og det forstår jeg godt. Hvis grupper i samfundet rammes af virussen, kan det få fatale følger for dem. Så at holde afstand til andre mennesker er god stil. Overordentlig god stil.

Men derfor kan vi jo godt smile lidt til hinanden. Det gjorde jeg her til morgen. Først mødte jeg en vinduespudser, som lige skulle til at smøre et vindue over med en gang frisk sæbevand. Vi fik øjenkontakt, og da han nikkede et stille god morgen, smilte jeg retur.

Smilets fantastiske evne

Lidt længere nede ad vejen, så jeg en morgenfrisk kvinde, som netop havde forladt sin cykel. Da hun skulle tværs over gågaden, kiggede hun sig for. Vi fik øjenkontakt. Jeg smilede. Hun smilede retur. Det bliver en god dag.

Så næste gang du får øjenkontakt med et andet menneske, synes jeg du skal forsøge at sende vedkommende et smil. Det er de færreste der sender skulende blikke tilbage. Et smil siger mere end tusinde ord. Prøv det. Og skab dig selv en laber weekend.

Weekenden starter med fredagslinks på Nettips. I dag skal det handle om lidt revy på Hotel Pejsegården, en tjeneste hvor du fjerner baggrunde fra fotos, tidszoner, musikvideoer fra et kreativt band samt kopiering af de små emojis.

https://www.pejseshow.dk: Få lidt godt humør indenbords. Det kan du for eksempel gøre med et muntert Pejseshow på Hotel Pejsegården i Brædstrup.

https://okgosandbox.org: Har du brug for en pause? Så nyd dette bands helt fantastiske musikvideoer.

https://copychar.cc: Har du brug for en emoji? Så kan du kopiere én herfra.

https://everytimezone.com: Et af verdens mest stillede spørgsmål er måske: Hvad er klokken? Det kan du sikkert svare relativt hurtigt på, men ved du også hvad klokken er i Rio de Janeiro? Eller i Dubai?

https://www.remove.bg: Har du brug for at fjerne lidt baggrund fra et foto? Så prøv denne gratis tjeneste. Det ser ud til at virke. Sådan da.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.