Fem victorske fredagslinks

Fem victorske fredagslinks

Disse linjer skrives med fjernsynet tændt i baggrunden. Og hvorfor så det, spørger du måske. Det er jo fredag formiddag, og hvem pokker gider at glo fjernsyn en fredag formiddag? Der er jo hverken Beliggenhed, Landmand, Rod eller X-factor på det tidspunkt.

Fjernsynet er tændt, fordi Victor spiller kvartfinale i herresingle under VM i Badminton, som finder sted i Japan. Han har vundet første sæt, og ser ud til at være i zen, den unge dansker. Han er virkelig et forbillede for mange badmintonspillere i hele verden. Men vi almindeligt dødelige kan også lære en hel del af badmintonstjernen.

Han er fremragende til at udtrykke glæde og tilfredshed. Han forstår også at vise frustration og vrede på sig selv. Og så virker han ekstremt empatisk, humoristisk og rar. Og så kan han snakke kinesisk. Han har virkelig nogle evner, som vi andre kunne lære en hel del af.

Vi skal ganske enkelt være bedre til anerkende andre. Men vi skal også lære at anerkende os selv. Vi har alle nogle styrker og svagheder. Styrkerne gør det sjovt at bevæge sig rundt i tilværelsen. Svaghederne gør, at vi holder os selv i gang. Vi skal være i bevægelse.

Efter regn kommer sol

Bevægelse er der også i Spanien, hvor de cykler rundt. Den ene cykelrytter efter den anden forsøger at komme først over målstregen. Her er Danmark også pænt repræsenteret af dygtige atleter på to hjul. Og jeg bemærker at den diskrete danske humor og ironi vinder indpas hos de danske cykelryttere. Sådan i bedste Skibby-stil.

Men nu er det fredag, og snart vil regnen vælte ind over landet. Vi skal finde paraplyer og gummistøvler frem, og måske lægge shorts og solbriller til side. Er det så godt eller skidt? Tja, hvis man ser på vejrsituationen i hele verden, skal vi glæde os over regn. Og vi har jo i princippet været forkælet med godt vejr i en lang periode nu.

Så frem med smilet selv om regnen kommer. Efter regn kommer sol. Efter nederlag kommer sejr. Efter vrede kommer glæde. Efter sortsyn kommer optimisme. Efter fredag kommer lørdag. Møllen suser rundt. Det gør hjulene på de spanske landeveje også.

Det er fredag og vi skal igennem nettet. Her træffer vi blandt andet – hov, der vandt Vict or kvartfinalen – en dygtig dansk fotograf, togrejser, farvekoder på nettet, en musefælde samt hjælp til fodboldfans.

https://kasperkrups.com: Mød Kasper som er en af husets venner. Kasper er en fremragende fotograf, som har en stor karriere foran sig. Vi sender den bedste vind i Kaspers retning.

https://www.jacopocolo.com/hexclock: Denne her er s’gu meget sjov. Især for folk, som nørder i farvekoder på nettet. Tiden gør at baggrunden skifter farve løbende.

https://www.chronotrains.com: Hvis du har 5 timer – hvor langt kan du så komme i et tog? Det får du svaret på her.

https://www.matchdaylist.com: Denne her er for fed, hvis man er fodboldfan og skal på rejse. Du indtaster ankomstdato og afrejsedato, angiver by og kilometer-radius og vupti: så får du en oversigt over fodboldkampe, der er værd at tjekke ud.

https://pointerpointer.com: Det er skørt, det her. Placer din mus og se hvad der sker.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.