Fem ustyrlige fredagslinks

Fem ustyrlige fredagslinks

Nora er på vej. Hun ankommer fredag aften, og der er sus i skørterne på hende. Hun er nemlig lidt af en vildbasse. Nora er en storm og sågar også orkan visse steder i Danmark i aften. Nu bor jeg i det sydlige Danmark, og netop i dette område kan Nora vise sig at være en hård nyser.

Så nu er der en masse danskere, som har travlt med at sikre hus og hjem. Nora kan nemlig blæse huse og træer omkuld, og Nora kan skabe ravage i en masse haver, hvor trampoliner, cykler, affaldsspande og hvad ved jeg står parkeret. Når Nora puster løs, flyver tingene rundt omkring. Hulter til bulter.

Men en masse husstande skeler også nervøst til vandstanden i farvande omkring boligerne. Det er jo aldrig rart at se ens kælder blive fyldt med vand, så stormflodssikringerne er med garanti trådt i karakter, tænker jeg. Det er ikke kedeligt at være husejer. Der er nok at se til.

Curling mysteriet

Det er der også i Kina. OL kører på sidste vers, og jeg har netop set Canada vinde bronze i mændenes curling-turnering. Det er egentlig ret mystisk at jeg har curling kørende i baggrunden, mens jeg arbejder. Jeg har aldrig rørt en curlingsten, og jeg aner ikke en hujende fis om sportsgrenen.

Mon der er en superliga i Danmark for curlingspillere? Hvor finder jeg den nærmeste curlingklub? Hvor mange er der på et hold, og kaster skipperen flere sten end dem som fejer løs? Er der mange skader i curling, og kan man holde varmen, hvis man blot har en t-shirt på (og bukser naturligvis)?

Curling er et eksempel på, at jeg er blank på området, men heldigvis har jeg internettet til at hjælpe mig videre i min søgen efter svar. Så når jeg finder et ledigt tidspunkt, vil jeg google løs og finde svar og løsninger. Internettet kan noget!

Det kan også servere fredagslinks. I dag skal du opleve bålmad, curling, klokken, mystik og CV.

https://flowcv.io: Står du og skal søge et job? Så er det gode CV ret vigtigt. Det får du hjælp til lige her.

https://time.is: Hvad er klokken?

https://treksit.com: Gad vide hvad dette her handler om?

https://www.curling.dk: Hvis du vil vide mere om curling.

https://orkan.dk: Her troede jeg at jeg skulle informeres om storme og orkaner, og så handler det om noget helt andet. Maria ved nemlig en hel masse om bålmad, vandreture og snitterier.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.