Fem urørlige fredagslinks

Fem urørlige fredagslinks

Ferien er ved at være ovre for mit vedkommende. I dag er min sidste feriedag. Herefter venter en lørdag og en søndag, hvor man så lige kan forsøge at vænne sig til tanken om deltagelse i arbejdsrelaterede opgaver. Tja, lidt af en mundfuld, må jeg indrømme.

Omvendt bliver det også godt at vende tilbage til dagligdagen. Hverdagen har bestemt også en masse bonusser indbygget, og det er jo bare med at nyde enhver dag vi har derude. Somme tider tager vi livet for givet, men noget uventet kan hurtigt ske. I den forbindelse sender jeg mine varmeste tanker til Prutterhundens familie. Og til dig, Prutterhund. Du logrer med halen deroppe lige nu, ved jeg.

Hjemme hos os sætter vi stor pris på hverdagen. Den kan noget. Den kan blandt andet skabe en større lykkefølelse over de fridage, som vi også besidder. Weekender. Helligdage. Ferier. Vi forsøger også at gøre hverdagen speciel. Ikke sådan i en jubelagtig status, men vi vil gerne have så meget godt ud af hver dag.

Særligt oven på en coronatid ser vi det vigtigt at deltage i kulturelle tilbud. Vi skal blive bedre til at gå i biografen. Overvære flere koncerter. Besøge små og større museer. Nyde kreative gallerier. Se nogle dramatiske sportsbegivenheder.

Det kan snildt komme til at lyde sådan lidt helligt, at vi nu skal blive bedre til at nyde hver dag. Men det er i al fald det jeg vil forsøge. Jeg vil sætte større pris på mine kontorfæller. Det er nogle af mine bedste venner. De andre bedste venner skal også inkluderes i tiden, der kommer. Også på hverdagsaftener.

Hvordan agter du at bruge dine hverdage her i sensommeren og efteråret?

Det er fredag og vi skal ud på det store net og klikke løs. I dag handler vores fredagslinks om

https://www.indretmedlyd.dk: I går fik jeg en pressemeddelelse om denne hjemmeside. Her får du tips og tricks til god lyd i dit hjem. Både indendørs og udendørs. Skjulte og synlige højttalere.

https://bhe-skole.dk: I går besøgte vi denne enestående efterskole ved Bork Havn i Vestjylland. Her får unge mennesker med læsebesvær støtte og øget selvtillid.

https://postnorddanmarkrundt.dk: Her skal det handle om cykelløbet PostNord Danmark Rundt. Læs om rytterne, holdene og etaperne. I dag står den på Holbæk til Kalundborg.

https://denfynskelandsby.dk: Den fynske landsby ligger på Fyn. I Odense faktisk. Her er der tit gode events. I aften spiller Patina og Folkeklubben live. Ses vi derinde?

https://zorinos.com: Det er lang tid siden at jeg har arbejdet med alternativer til Windows og MacOS. Måske ville Zorin OS være et forsøg værd? Kender du Zorin?

Læs også

2 Comments

 1. Allan F

  Hvis man har en af de små 10″ computere, som blev leveret med Windows XP, da kan man jo få helt nyt liv i dem med en Zorin Lite version (letvægter) Zorin er mægtig nemt at bruge, og hvis man bruger sin computer til at ture rundt på internettet, sende og modtage mails og tilmed have orden i sine kontor-opgaver, da er det oplagt at erstatte Windows XP med Zorin. Jeg blev det anbefalet af en staff-medarbejder på nettips forum, hvor man til enhver tid kan skrive ind og modtage højt kvalificeret support, når og hvis man har udfordringer på sin computer.

  PS. Zorin er også fremragende til større computere, hvis man er frustreret over, at Windows har lanceret sit “spyware”-lign. oprativsystem, hvor hvert et tasteslag deles med Microsoft

  Zorin til en lille 32-bit 10″ computer kan findes på listen her : https://sourceforge.net/projects/zorin-os/files/15/

  Reply
  1. Allan F

   NB. Hvis man ser efter noget i den alternative afdeling af gratis styresystemer, da er Bodhi også værd at kigge på. Det er en ekstrem letvægter med store muligheder for at tilpasse, så den imødekommer de fleste’s behov. Den ville jeg gerne have haft med i min første post – men bedre sent end aldrig 🙂

   Bodhi Linux : https://sourceforge.net/projects/bodhilinux/

   Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.