Fem uberegnelige fredagslinks

Fem uberegnelige fredagslinks

Når du nu pakker feriekufferten, så overvej at tage en ekstra, tom pose med. Det kan såmænd bare være en overskudspose fra Rema eller måske sågar en af de grønne genbrugsposer til madaffald. Og hvorfor skal du så gøre det, spørger du måske.

Ideen bag posen er, at når du løbende skifter tøj på ferien, kan du lægge det beskidte tøj i posen. Se, så smitter det beskidte tøj ikke det rene, og du har nem adgang til det beskidte tøj, hvis du kommer i nærheden af en vaskemaskine. Dermed er det let for dig at få ordnet de beskidte sysler uden at skulle bruge for lang tid på at sortere rent fra beskidt.

Du kan også vælge en anden metode. Når du har haft tøjet på en uge eller to, og du mener at det skal vaskes, så kan du ganske enkelt gøre det, at du vender vrangen udad på det beskidte tøj, når du lægger det i kufferten eller i et skab, som du måske har til rådighed. Tøj med vrangen udad signalerer altså, at det skal vaskes.

Mennesket på vrangen

Tænk hvis vi mennesker kunne have det lige sådan. Forestil dig en gågade i provinsen, hvor folk myldrer imellem hinanden. Eller på Strøget i København for den sags skyld. Hvis folk med et eller andet på psyken, i fysikken eller på samvittigheden havde et udestående, ville de skille sig ud i mængden.

Faktisk vil jeg tro, at det var folk med vrangen indad, som ville skille sig ud. De fleste render rundt med et eller andet i bagagen, og så i øvrigt ikke et ord om woke.

Det er fredag og vi skal linke lidt ud på internettet. I dag skal du dermed sendes i armene på emner som metallisk musik på Copenhell, alternativer til Adobes programmer, chat, CPU-nørderi samt tips og tricks til Excel.

https://www.talktiv.com: Savner du at snakke med et andet menneske? Uanset nationalitet, hudfarve eller trosretning? Så prøv denne nye tjeneste.

https://ass.easun.me: Her finder du alternativer til Adobes software. For eksempel Ableton, Affinity, Blender, Coreldraw og Krita.

https://www.cpushack.com: Denne her er for ægte nørder, som synes at processorer er noget af det fedeste, der findes. Tjek historikken bag mikroprocessorer, CPU’er, ud her.

https://sheethacks.com: Her er det så Excel-nørder, som boltrer sig. Få tips og tricks til Excel og Google Sheets.

https://www.copenhell.dk: Og ja, det er nu at Copenhell brager løs i København. Metallica, Iron Maiden, Kiss, Judas Priest og DAD er navne fra min ungdom, men tjek også Opeth, Baest, Devin Townsend, Bersærk og Dog Eat Dog. Husk ørepropper.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.