Fem tyrkiske fredagslinks

Fem tyrkiske fredagslinks

Lad os støtte Tyrkiet og Syrien i denne svære tid. Naturkatastrofer kommer altid på et uventet tidspunkt, og det kan man roligt sige, at jordskælvet også gjorde i begyndelsen af ugen. Mange tusinder mennesker er slået ihjel, og endnu flere er såret og boligløse. Det er virkelig en katastrofe med stort K.

Det ligger nu til resten af verden at sende al sympati og støtte til de to lande og befolkningerne der. Adskillige millioner af mennesker er ramt og vi kan næsten ikke være næstekærlige nok i denne situation. Det handler om at sende al god karma til Syrien og Tyrkiet, og hvis man har luft i økonomien kan man med ro i sindet sende et økonomisk bidrag af sted.

Økonomi er nemlig en essentiel bestanddel i de fleste aspekter her i livet. Man bliver muligvis ikke lykkeligere af at være rig, men det hjælper på mange situationer hvis man har penge til at løse konkrete, praktiske problemer.

Støt via Røde Kors

Jeg tør slet ikke tænke på, hvor meget det vil koste at genopbygge de to lande efter jordskælvet. Her kan vi hjælpe med økonomisk bistand, men den sorg som har ramt så mange millioner mennesker kan ikke opvejes med et økonomisk bidrag. Der er vel næsten blot tale om et plaster på såret.

Her i Danmark er vi gudskelov stort set forskånet for naturkatastrofer. Og ja, en gang imellem kommer slemme regnskyl og orkaner, men det er jo slet ikke katastrofer, som kommer bare en lille smule i nærheden af det, som skete i Tyrkiet og Syrien i ugens løb.

Så hvis du har muligheden, synes jeg du skal sende et økonomisk bidrag af sted.

Det er fredag og i dag handler vores fredagslinks om månen, Twitter, en togtur, kunstig intelligens og Røde Kors.

https://www.rodekors.dk: Støt Røde Kors som støtter Tyrkiet og Syrien.

https://esplora.io: En alternativ måde at browse igennem Twitter indslag.

https://www.drawaurora.com: Mindfulness på højt niveau. Tag med på turen og nyd musik og natur undervejs.

https://moonphasetoday.org: Månen – ny eller næ?

https://www.askcorpora.com: En ny tjeneste hvor du kan gemme dine Chat AI opslag.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.