Fem talentske fredagslinks

Fem talentske fredagslinks

Ser du håndbold i fjernsynet i øjeblikket? Altså ikke lige nu, mens du læser dette, men følger du VM-turneringen i Sverige i denne tid? Så vil du uden tvivl have hygget dig over de store talenter, som findes på de forskellige håndboldhold.

Ikke mindst det danske, hvor fremtidens stjerner funkler og kaster den ene bold i favnen på en medspiller og den anden i kassen bag modstandernes målmand. Det er jo en ren fornøjelse. Boldsport er bare det bedste, synes jeg. Og det har jeg stort set altid syntes.

Min egen karriere skal der ikke snakkes højt om, men jeg har altid sat en ære i at sparke til en bold, eller skyde til fjer med en ketsjer. Fodbold og badminton fyldte min barndom og ungdom. I voksenlivet var det primært fodbold, indtil en irriterende knæskade satte en stopper for det hele.

En Underberg ved hul 6

I dag står den på en helt anden boldsport: golf. Verdens bedste idrætsgren, hvis du spørger mig. Konkurrence imod dig selv og andre – kombineret med sociale sammenkomster ved 18 forskellige tee-steder. Så spiser du en madpakke, så byder du på en kiks eller måske en Underberg. Og socialiserer med andre herlige mennesker.

Det sociale aspekt i vores liv må ikke undervurderes. Jeg ved at mange hopper rundt i fitness-centre i disse dage, men det er måske lige så vigtigt at vi passer vores sociale eksistenser. At vi er sammen med andre mennesker. Snakker. Debatterer. Griner.

Det er ikke os alle, som har mulighed for det sociale liv. Der er mange ensomme mennesker i Danmark, og de har det mere end svært. I 2023 vil jeg forsøge at spotte ensomhed og gøre noget ved det. Et nik. Et god morgen. Et hej. Et alt vel. En håndsrækning, som måske bliver gengældt med en kommentar eller spørgende sætning. Skal vi gøre det sammen?

Det er fredag, og heldigvis har vi atter fået hjælp fra Martin Bo. MB har sendt os nogle fredagslinks, der handler om video converter, whisky og rom, film på diske, gratis lagerplads i skyen samt kedsomhed.

https://icecreamapps.com/Video-Converter: Her får du en gratis video-converter til Windows.

https://fadandel.dk: Her handler det om whisky, rom og gin. Jeg indrømmer: det ser indbydende ud. Skål, venner.

https://www.laserdisken.dk: Nostalgi-trip af de helt store. Laserdisken handler med film på skiver, og webdesignet er skruet sammen i samme tidsperiode.

https://www.terabox.com: Mangler du lagerplads oppe i en sky? Så prøv Terabox. Her får du en terabyte gratis. De tilbyder også en delingstjeneste, hvor du kan sende store filer til folk.

https://taskbloom.com: Keder du dig? Så prøv Taskbloom som kan hjælpe dig til lidt aktivitet.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.