Fem stoute fredagslinks

Fem stoute fredagslinks

Dagens fredagslinks er en anelse forsinket på grund af lidt golf på Svendborg Golfbane. Jeg gik en god runde med en sælger, en tømrer og en hårde hvidevarersælger. Jeg vandt ikke. Jeg tabte ej heller. Men 18 hullers golf på godt 4 timer giver fornyet energi.

Man går godt 11 kilometer på sådan en runde. Jo, jeg ved godt at hvis man går direkte efter flagene på banen, er banens tur muligvis på cirka 6 kilometer. Men vi er ret gode til at hamre den runde kugle i øst og vest, og så går vi lidt ekstra kilometer. Det gøres naturligvis med vilje for motionens skyld.

Og så snakker vi sjældent problemer på sådan en tur rundt. Vi snakker helt ikke om krise i samfundet. Vi vil hellere tale om krise i golfteknikken. Golf er et svært spil, vil jeg tillade mig at mene, så derfor er det rart når med- og modspillere roser én, hvis man er heldig at slå et godt slag.

Ganske få millimeter kan afgøre om slaget bliver godt eller skidt. Et lille fejlslag på jernet, en skæv opstilling eller få millisekunders uopmærksomhed kan gøre en stor forskel på sådan en golfrunde. Er koncentrationen ikke til stede, kan man næsten lige så godt køre hjem. Eller blive for at hygge sig med gutterne.

En lille en til halsen

Og det gør vi: vi hygger, psyker og nyder golfrunden. Når de første 9 huller er overstået, kan vi ikke afvise, at vi får en lille en til halsen. En Underberg, En Bonenkamp eller måske en Odense Classic. Kold naturligvis. Man bliver pludselig et meget bedre menneske. Så hvis du ikke har prøvet golfsporten, synes jeg du skal teste det af på nærmeste pay and play bane.

Og fredagens links kalder. I dag vil jeg friste dig ind i forskellige huler. Disse huler byder på mange spændende emner, for eksempel gratis musik, CRM, hjemmesidehastigheder, bøger og e-mailadressehøster.

https://www.fastorslow.com: Fast ot Slow handler om hjemmesiders hastigheder. Jo hurtigere en hjemmeside er, jo bedre er det for mange ting. For brugernes humør. For Googlerobotternes anerkendelse.

https://hunter.io: Hvis du har en ide om at kontakte en person fra en given hjemmeside, kan det være et mysterium at finde pågældende e-mailadresse. Prøv dette redskab. Det er ikke tosset.

https://harders.nu: Spillestedet Harders i Svendborg byder i dag og i morgen på gratis koncerter, som du kan opleve hjemmefra. Hvis du synes om initiativet, kan du støtte ideen på Mobilepay: 84041 (Rytmisk Råstof). I dag kan du lytte til Chorus Grant og Marshall Cecil og lørdag står den på Op i Bjergene, Klaus Handsome og Gadens Løse Fugle (tidligere Saybia) samt TBA. Vært er Henrik Aagaard, som du måske kender fra P6 Beat.

https://www.arnoldbusck.dk: Selv om denne bogbutikskæde er under konkursbehandling, åbner en butik atter i København. Støt den!

https://airtable.com: Airtable er et spændende tilbud på nettet, hvor du kan arbejde i sådan noget CRM noget. Altså at holde styr på dine projekter og kunder – og lidt til.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.