Fem stikkende fredagslinks

Fem stikkende fredagslinks

Så skete det for undertegnede: jeg fik et stik i armen i tirsdags. Et stik, som forhåbentlig er med til, at jeg snart kan klare og glemme den slemme corona-virus. I al fald klare den. At glemme den virus bør man under ingen omstændigheder gøre. Den har forvoldt så megen smerte, død og elendighed, at den ikke skal sendes i glemmebogen.

Vaccinationen betyder meget. Jeg har egentlig valgt ikke at berette for gud og hver mand at jeg er blevet vaccineret, men nu gør jeg det alligevel. Indholdet her på mine fredagslinks skal jo have et emne, så hvorfor ikke vælge stikket?

De seneste uger har jeg bemærket at mange er ret offensive på de sociale medier vedrørende vaccinationen. Det kommer til udtryk på mange forskellige måder, men generelt er det noget med, at folk glædeligt fortæller at de nu er vaccineret. Nogen krydrer opslaget med et billede af en arm. Hver især forsøger vi altså at sprede det gode budskab.

 

Det får mig til at tænke på dem, som siger nej tak til vaccinen. Set fra min stol forstår jeg ikke, at folk holder sig tilbage, men deres argument med at man ikke ved om vaccinen har skadelige følger på sigt, kan man ikke undsige. Skeptikerne kan jo sagtens have ret: at vi, der bliver vaccineret, måske rammes af nogle senfølger om en måned, om et år eller om 5 år. Det kan vi ikke spå om.

Der er også diskussionen om blodpropper, og generelt skal man ikke bruge medicin, som forårsager slemme følgeskader hos patienterne. Jeg har dog valgt klart standpunkt: jeg snupper en vaccination på stedet, så jeg og resten af verden kan komme videre. Som selvstændig erhvervsdrivende har corona perioden kostet så meget på det økonomiske og det menneskelige plan.

Vi skal videre, og nu er jeg altså en del af det store vaccinationsprogram. Snart skal jeg end ikke have en test for at drikke kaffe på cafe eller bajer på værtshus. Jeg kan komme ind og høre musik igen uden at skulle omkring et testcenter. Det bliver skis’me dejligt, gør det.

Og så til fredagens links. Vi er på VPN, SMS, fodbold, vaccine og radio.

https://messages.google.com: Google leverer denne service til Android-folket. Hvis du bruger deres Beskeder-app til sms, kan du læse og skrive sms beskeder på hjemmesiden her. Det bruger jeg ret meget.

https://bestseller.com: Egentlig handler dette her om tøj, og så alligevel har jeg lyst til at knytte ordet fodbold på. Manden bag Bestseller har lige lagt 125 millioner kroner på bordet i FC Midtjylland. Tænk, at nogen investerer skillinger i fodbold. Det må handle om hjerteblod.

https://protonvpn.com: Her handler det om VPN: Virtual Private Network. Bag tilbuddet står Proton, som også er kendt for deres sikre email og kalender.

http://www.akouradio.com: Her får du et gratis radioprogram: Vradio. Takket være Phønix i vort forum skynder jeg mig at dele tippet.

https://www.pfizer.dk: Måske værd at tjekke ud, hvis du har fået virksomhedens vaccine.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.