Fem sneede fredagslinks

Fem sneede fredagslinks

Her gik jeg og troede at vinteren var overstået, og gudhjælpemig om der ikke falder yderligere snefnug ned fra himlen i dag. Hvad pokker er meningen? Biler kører fast og på tværs. Folk kommer for sent frem. Misser aftaler. Misser flyafgange. Misser det gode humør.

Det handler om at være forberedt. At kunne se hvad risikoen er, når man bevæger sig ud i snevejret. På ben. På cykel. I bil. Whatever. Og det er aldrig en skade til at have lidt proviant med i rygsækken. Det være sig vand, frugt, slik eller en sandwich. Man risikerer jo at sidde fast i timer.

Og har du børnene med i bilen, så husk at have tæpper og måske puder med. Samt en bog med gode historier. Jeg ved godt at mange slæber iPads med i bilen, så ungerne kan hygge med børnefilm og -serier, men en god, gammeldags oplæst historie kan altså også noget.

Peter og Emil

Somme tider kigger vi efter Aksel, som fylder 3 år i dag. Det helt store hit er Peter Pedal og Emil. Ham fra Lønneberg. At sidde i sofaen med Aksel og læse historie og snakke om illustrationerne, er et hit. Både hos Aksel og hos os.

Er vi blevet for skærmfikseret? Kigger vi for meget end og for lidt op? Er vi blevet slaver af skærme på alskens størrelser? Skal vi have et elektronisk skud, før vi kan lægge os ned og slappe af? Skulle vi prøve at afinstallere de tidskrævende apps og i stedet finde den gode bog frem. Eller sytøj?

Det er blevet fredag og i dag skal vores fredagslinks handle om dansk pinlighedm hyggedyr, ordbog, Holger Rune og datoer i verdenshistorien.

Det er skørt, det her. Psykiatri for mishandlede hyggedyr.

https://www.scopesys.com/anyday: Du vælger en dato, hvorefter du får info. Dagen i dag melder om fødsler for år tilbage af James Watt, Ursula Andress, Dolly Parton, Stefan Edberg og mange andre.

https://www.ddoo.dk/orcapia.cms: Den store online ordbog.

https://www.nordicwaste.dk: Pinligt. Skam dig, Torben.

https://holgerrune.com: Ja ja, jeg ved godt han røg ud i Australien, men han er s’gu sej nok.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.