Fem smukke fredagslinks

Fem smukke fredagslinks

Her sidder jeg en fredag morgen på Fremtidsfabrikken i Svendborg. Fremtidsfabrikken er et iværksætterhus på Sydfyn, hvor vi er omkring 30-40 små og mellemstore virksomheder, hvor vi hver især forsøger at få en selvstændig virksomhed til at løbe rundt. Desuden er vi gode til at netværke med hinanden.

Faktisk kommer jeg lige fra vores månedlige husmøde, hvor vi har forskellige emner på bordet. I dag handlede det blandt andet om spændende kurser, efteruddannelse og iværksætterugen, som finder sted i uge 46. I det hele taget er det godt at møde andre, som er i samme situation. Det handler eksempelvis om markedsføring, bogføring og netværk.

Der findes et hav af netværk der ude i det store samfund. Nogen vælger etablerede netværk som BNI og Global Network, mens andre bliver ved loger, som vel altid har handlet om netværk. Så er der efterhånden en del, som er sponsorer i sportsklubber og derved bliver optaget som medlemmer i deciderede erhvervsnetværk. Dybest set handler det om at være sammen med andre mennesker og derigennem have et godt netværk.

Netværk i virkeligheden

Det handler det også om på det private plan. Hvis man sidder isoleret uden at have kontakt til og med andre mennesker, risikerer man at man hurtigere bliver syg og risikoen for at dø i en tidligere alder, er også til stede. Udokumenteret! Det er der sikkert mange, som vil sige, og ja, det kan da godt være, men jeg mener nu stadig at et godt socialt netværk med venner og familie forlænger livet og øger livsværdien.

Mange isolerer sig stadig derhjemme og snyder sig ud blandt andre mennesker via tastaturet ved computer og tablet. Man spiller måske multiplayer spil eller man er en aktiv del i debatforummer, hvor man drøfter forskellige emner. Måske chatter man ligefrem med hinanden. Jo, der er mange måder at være social på.

Og sociale forsøger vi også at være på Nettips. Vi lægger op til debat omkring vores indlæg via kommentarsystemet, og vores debatforum, som ledes af ekstremt kyndige og kompetente folk, er også en måde at drive et socialt netværk på. Du er mere end velkommen til at deltage.

Og så til fredagens fredagslinks, som i dag handler om malware, mystik, sociale medier, mystik igen samt printvenlige pdf-filer.

www.malwarebytes.com: Hvis du ønsker et gratis tjek og efterfølgende eventuel rensning af malware, er Malwarebytes et godt sted at starte. Og det er som sagt gratis for private.

www.smallbusiness.dk: Få hjælp til de sociale medier, når din virksomhed skal promoveres dér.

www.christophniemann.page: En af grundene til at jeg valgte dette fredagslink, er endelsen på domænet: page. Men tjek lige indholdet på hjemmesiden ud. Spooky!

www.printfriendly.com: Åbn en pdf og få den gjort printvenlig.

www.corndog.io: Øhhh… hvad?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.