Fem smittende fredagslinks

Fem smittende fredagslinks

Indlægget her skrives fra hjemmekontoret. Jeg har valgt frivilligt at indskrænke min bevægelighed i et vist omfang af hensyn til smittefare. Hvorfor tage i kontorfællesskabet, hvis jeg risikere at smitte andre? Også selv om jeg ikke er syg. Ja, denne situation er kringlet.

I onsdags havde jeg kundebesøg, hvor vi i samarbejdede – ved siden af hinanden -justerede på kundens hjemmeside. Det gjorde vi i to timer. Vi gav hverken hånd ved ankomst eller ved afsked. Dagen efter fik jeg en mail fra kunden, hvor vedkommende fortæller at hun/han ligger syg med influenza-agtig tilstand. Det samme gjorde børn og ægtefælle.

Med andre ord er jeg pludselig også i en risikozone for at have fået en virus i kroppen. Det er ikke sikkert at det er det frygtede coronavirus, men risikoen er til stede. Lige nu føler jeg mig frisk som en havørn, men inkubationstiden siger 2-12 dage. Det betyder at jeg sagtens kan have noget skidt i kroppen, som altså ligger og lurer, inden det slår ud.

Golf på søndag

Nå, så længe jeg føler mig frisk, vil jeg stadig køre op og handle lidt ind til aftensmad. Ikke hamstre, men handle. Jeg vil holde mig på afstand af andre, og hvis der er håndsprit i butikken, skal jeg naturligvis nok bruge den. Jeg vil også gå en tur med hundi, og på søndag snupper jeg 18 hullers golf sammen med 3 nyborgensere – hvis jeg altså er frisk på søndag.

Men jeg vil undlade at besøge min mor, og jeg vil undlade at give krammere til andre end min søde kone, der hedder Lone. Jeg vil tænke mig grundigt om, og jeg vil vaske hænder lidt oftere, end jeg plejer. Og så vil jeg forsøge at bevare min sunde fornuft.

Det er fredag og vi skal fredagslinke, skal vi. I dag hiver jeg dig med hen til steder, hvor du kan dygtiggøre dig inden for corona,

http://coronasmitte.dk: Her handler det om corona, og det er en side, som alle danskere bør besøge.

https://finbold.com/chance-of-getting-coronavirus-calculator: Her kan du bruge en fiks corona-lommeregner og få oplyst kolde facts, hvis det har din interesse.

https://winejump.dk: WineJump er vinens svar på Airbnb og er en ny online markedplads for vin, hvor vingårde selv er i kontakt med forbrugerne uden mellemmænd.

https://talktown.dk: Podcasttjenesten Talk Town blev lanceret i august af Egmont Publishing og inkluderer personlige fortællinger om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Meget apropos.

https://www.ssuitesoft.com/software.htm: Her finder du forskellige gratis programmer. Lige fra regneark til sikkerhed og online apps, blandt andet https://www.photopea.com hvor dagens illustration er beskåret i – hov, så landede vi på seks fredagslinks …

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.