Fem fristende fredagslinks

Fem fristende fredagslinks

Så gik nok en uge, og hvor er det dog dejligt at sommertiden løfter humøret. Jo jo, jeg ved godt at mange synes at det er pjat og tidsforvirrende, at vi skal stille sommermøblerne ud på terrassen for derefter at stille vores ure. Det ville jo være nemmere, hvis vi kunne nøjes med at stille urene …

Når det så er sagt (en meget populær talemåde i øjeblikket: ”Når det så er sagt”), så må jeg da hylde forårets komme. Her på Sydfyn kan jeg rapportere om fugle der synger, og om folk der er blevet gladere. Du kan se det. Du kan høre det. Du kan mærke det. Du kan opleve det.

Det kræver naturligvis at du kommer væk fra computeren og ud i samfundet. Det kan lyde barsk for nogen, men vi skal altså lette rumpetten for at mærke verden. Men det kan anbefales. I fredags var jeg til et netværksmøde med basketklubben Rabbits’ sponsorer, og det bliver man altså ikke dummere af.

Man hilser på mennesker. Altså, sådan med håndtryk, kig i øjne og tilstedeværelse. Fysisk tisltedeværelse. Ikke sådan noget virtuelt pjat, hvor vi snakker med hinanden via tastaturet. I de fysiske netværk er du. Du trækker vejret der. Du lytter der. Du taler der. Du er der.

Inden det nu bliver for højtragende, skal jeg huske at sige at jeg selv nyder nogle stunder foran computeren. Efter en dag med kunder, samarbejdspartnere, fremtidsfabrikskolleger og andet godtfolk, er detrart at kunne trække sig tilbage og nyde freden i familien. Hunden logrer med halen. Fruen smiler. Knægten spiller god musik. Og fuglene fløjter.

I dag skal vi vidt omkring i nettets fangarme. Vi skal snakke om sex, klokken, selvforsvar, aber og opdatering af drivere.

www.rikkejuellolk.dk: Rikke Juel Lolk er uddannet sygeplejerske og sexolog med bred erfaring i både at rådgive kvinder og mænd omkring seksuelle problemstillinger. Derudover bookes hun også til undervisning/oplæg i sexologi ved patientforeninger, landskursus for sundhedsfaglige samt på UCL Lillebælt.

www.michelbergermonkey.com: Min gode fabriksven, Danny Bahl, sendte mig dette link. Tja, der sker altså ting og sager på skærmen, når du går i gang med eventyret. May the force be with you.

www.effektiv-selvforsvar.dk: Danny er i øvrigt en hardcore fætter udi selvforsvar. Han holder kurser i selvforsvar, og det vil jeg gerne bakke op om. På sitet kan du læse gode indlæg om selvforsvar.

www.snailsuite.com: Du har masser af drivere installeret på din Windows computer, men er de opdateret til nyeste version? Det kan dette program hjælpe dig med at finde ud af. Tak til Jeppe Bach for tippet.

www.time.is: Øhhh, hvad er klokken?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.