Fem selvmodsigende fredagslinks

Fem selvmodsigende fredagslinks

Tiden er kommet hvor moral er godt, men dobbeltmoral måske dobbelt så godt. Den ene politiker angriber med tomater, men glemmer selv, at han bor i et drivhus. Tiden indhenter alle, så pas altid godt på hvad du siger og gør.

Men bortset fra det, synes jeg egentlig at de danske politikere har opført sig pænt og anstændigt i denne svære tid. Dansk erhvervsliv bløder, og kulturen er delvist gået i stå. Skoler og uddannelsesinstitutioner kører med restriktioner, og der er hele tiden fokus på at minde os om, at vi skal passe på hinanden.

Så det synes jeg vi skal gøre. Jeg og de fleste andre er grundigt trætte af den usynlige virus, der futter omkring ørerne på os. Dagligt hører vi om nye positive test, og dagligt fornemmer man at virussen atter rykker nærmere på én. Pludselig er det en arbejdsplads i nabobyen. Pludselig er det 3 klasser på en af byens folkeskoler. Pludselig er det én man kender godt.

Bliv hjemme, hvis …

Vi kan med andre ord ikke føle os sikre på noget som helst. Men vi kan gøre en masse for at passe på os selv og hinanden. Og ifølge de skriftkloge skal der ikke raketvidenskab til. Hold dine hænder rene med sæbe eller sprit, hold afstand til dine medmennesker og brug mundbind, hvis du er omgivet af mange mennesker.

Føler du dig sløj eller skidtmas, så ring til lægen, hvorefter du snart vil befinde dig i et testtelt. Hvis alt går vel, får du svar på testen inden for 24 timer. I den tid kan du med fordel isolere dig selv i dit hjem med Netflix, popcorn og cola, hvis helbredet altså tillader det. Men bliv hjemme. For min skyld. Og for alle andres.

Det er fredag og vi skal fredagslinke. I dag går turen til nyhedsbreve, Radio Loud, Silverrudder, Disney og selvskade.

https://www.mailpoet.com: Her får du et ganske brugbart plugin til din WordPress hjemmeside, hvis du agter at udsende nyhedsbreve.

https://www.silverrudder.com: I dag går starten til et eventyr på havet, hvor en masse ivrige sejlere skal på tur ene og alene ombord. Nettips ønsker god tur.

https://www.disneyplus.com/da-dk: Så kom endnu et streamingtilbud til danskerne. Disney er kendt af alle, men jeg hopper ikke på tjenesten. Gør du?

https://lmsos.dk: Her handler det om spiseforstyrrelser og selvskade. Find en masse nyttige informationer på hjemmesiden.

https://radioloud.dk: Vi slutter af med Danmarks måske mest ukendte radiostation. Radio Loud henvender sig primært til unge mennesker. Politiken skriver at stationen risikerer at miste statsstøtten, hvis de ikke skaffer flere lyttere.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.