Fem sejlende fredagslinks

Fem sejlende fredagslinks

Det er i dag det sker: Silverrudder løber af stablen, og det vil løbet gøre de næste godt 24 timer. Men Silverrudder? Hvad er det egentlig? Jo, nu skal du altså bare høre …

Stedet er Svendborg. Man tager en ordentlig bunke sejlskibe i 7 forskellige ”klasser”. Broen rømmes for folk, hvorefter én person træder ind på podiet og sejler Fyn rundt ene mand. Alene. Og han/hun har 24 timer til at vende tilbage til Svendborg.

Det siger næsten sig selv, at det koster en ægte mandfolkeindsats at begå sådan en præstation. Og ja, jeg skriver mandfolkeindsats, fordi personfolkeindsats lyder crazy. Forperson mig her og der. Mandfolkeindsats. Det er sådan det skal karakteriseres.

Du er ene mand ombord på et sejlskib, og du skal manøvrere Fyn rundt, og det har du 24 timer til. Du skal sætte sejl, have styr på rorpinden, spise, drikke, toilette, tænke, handle og meget mere, mens dit skib sejler derudad på bølgen blå. Med tungen lige i munden.

Enmandsvirksomheder med kolleger

Og sådan er der mange, der har det hver dag. Det sker i deres enmandsvirksomheder, hvor en masse beslutninger skal træffes, og hvor en række opgaver skal løses – somme tider på 24 minutter eller derunder. Man bliver jo helt forpustet af det.

Jeg driver også en enmandsbutik. Og ja, jeg skriver enmandsbutik, fordi jeg synes at enpersonsbutik lyder skørt. Min enmandsbutik holder også til i Svendborg, men heldigvis deler jeg kontor med andre enmandsbutikker. Derved har jeg en form for ”kolleger”, og hvis jeg somme tider er i tvivl om en handling eller beslutning, spørger jeg mine kontorfæller.

Det er altid godt at få gode råd og hjælp fra andre. Så her får du links til 2 løb, en upopulær portal, flyvemaskiner og kunstig intelligens.

https://silverrudder.com: Her får du Silverrudders hjemmeside. Du kan sågar følge skibene rundt på havet blå.

https://www.lavuelta.es: Her får du et andet løb, nemlig Vuelta Espana. Kom så, Jonas.

https://www.vurderingsportalen.dk: Danmarks måske mest besøgte hjemmeside i indeværende uge.

https://www.lockheedmartin.com: Det kan gopdt være at jeg synes det kan være lidt problematisk at bygge en WordPress hjemmeside, men det er vel ingenting i forhold til dem her, som bygger F 35-fly.

https://bard.google.com: Prøv Googles kunstige intelligens.

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.