Fem ruskende fredagslinks

Fem ruskende fredagslinks

Nå, jeg skal da lige love for, at efteråret var over Sydfyn i dag. Træls regn øsede ned fra himlen, mens det lynede og tordnede oppe hos en vred skymand. Man skulle ikke være på gaden i ret mange minutter, før tøjet skulle skiftes ud til fordel for tørre klæder.

De 4 årstider er jo noget man skal vænne sig til, hvis man ikke er vokset op i Danmark. Jeg har besøg fra Canada, hvor min kusine Dawn bor. Hun bor ude i den vestlige del af Canada ved Vancouver. 2 timers kørsel fra Vancouver ligger Whistler, som er det mest fantastiske skiområde.

Vi besøgte Dawn for 2 år siden. Vores øjne var ved at falde ud af ansigtet, da vi oplevede de enorme bjerge på tæt hold. Dette enestående landskab, som vi oplevede i British Colombia er det smukkeste jeg nogensinde har oplevet. Vi havde blandt andet en uge på Vancouver Island i en autocamper.

Ude godt – hjemme bedst?

Naturen dér er unik, og man kan kun falde på halen over denne natur, som er uden sidestykke – efter min mening. Man glemmer helt hvor man selv kommer fra i de situationer, og man synes pludselig at Sydfyn mister en smule glans.

Men sådan er livet ikke! Dawn er fuldstændig pjattet med Sydfyn og de danske vejr-udfordringer samt de røde tage i en hyggelig by. Mit budskab er at du naturligvis skal tage ud og opleve verden, men du skal også huske at sætte pris på din tilstedeværelse i verdens måske bedste land med de bedste muligheder og faciliteter.

Dagens fredagslinks peger i dag på så forskellige websites som handler om virksomhedsudvikling, hypnose i Svendborg, tyske it-nørderier, tysk oktoberfest samt inspiration til søgninger på nettet.

www.sannemeretesjoelund.dk: Sanne Merete Sjølund har bygget et website, der fokuserer på mange emner, blandt andet dit indre lederskab. Tjek også de imponerende billedgallerier.

www.svendborg-hypnose.dk: Lasse Brahe er hypnotisør og terapeut i Svendborg. Han kan hjælpe dig med mange ting, blandt andet stress, søvnproblemer, rygestop og diverse fobier.

www.oktoberfest.dk: Vi bevæger os ind i oktober og dermed ind i den tyske Oktoberfest. Her får du et dansk forsøg på at skabe den rette stemning.

www.beaucoup.com: Mangler du inspiration til en søgemaskine eller et søgeindeks på nettet? Så tjek denne fransk-klingende site ud.

www.com-magazin.de: Det er ikke så tit vi nævner tyske hjemmesider i vores fredagslinks, så her er undtagelsen. På dette online magasin kan du læse om Cloud, IT-sikkerhed, netværk, Android, iPhone, Windows, hardware og meget, meget mere.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.