Fem prustende fredagslinks

Fem prustende fredagslinks

Så for en sømand, siger jeg bare. Denne uge startede op på en mandag, hvor jeg famlede efter mit arbejdstøj og cykel. Jeg måtte stavre mig af sted og forsøge at finde mit kontor, som jeg driver med 3 andre selvstændige i Svendborg by. Min orienteringssans er svækket efter 3 ugers ferie, men med Google Maps i lommen lykkedes det mig at finde kontoret på Klosterplads.

Hvis du kommer en tur til Svendborg, er du velkommen til at kigge ind på Klosterplads. Her finder du mad og drikke, og hvis du skal bruge en ny hjemmeside, kan jeg hjælpe dig. Og så har vi stadig tre fine munke stående. De er skabt i bronze, og man bliver helt rolig, når man spiser en is ved siden af sådan en munk.

Har du spist rigeligt med is i ferien? Vejret har jo været godt til den slags, og ferie handler jo især om at komme lidt ned i gear og være nærværende sammen med mennesker, man kan lide. Vi har holdt ferie i Danmark i år. Vi elsker Danmark, især i foråret og sommeren (og efteråret til dels). Vinteren er såmænd også skøn, så vi elsker faktisk Danmark året rundt.

Mærk verden

Dermed ikke sagt at vi ikke forlader landet en gang imellem. Det er ganske vist lang tid siden på grund af en pandemi, men mon ikke vi planlægger et udenlandsk visit, som finder sted inden for det næste års tid. Det er nemlig godt at komme ud og mærke verden. Høre et andet sprog. Mærke en anden kultur. Spise anderledes mad. Nyde lokale drikkelser.

Nå, nu ser vi. Indtil videre skal jeg passe mit job, og så kan det ikke nytte at du lokker mig ud i ferieagtige stemninger, hvor jeg glemmer at bevare begge fødder på jorden. Jeg skal jo sørge for at få bestilt lidt, så jeg kan deltage i budgetkontoen derhjemme. Så ikke mere feriesnak herfra. Det er blevet tid til fredagslinks.

I dag handler det om gamle verdenskort, stærke musikalbums, fotoredigering, stickers og et spændende sted at slappe af i blot 100 sekunder.

https://cleanupphotos.com: Har du fået taget nogle feriebilleder, hvor du ønsker at fjerne noget af indholdet? Så prøv at gøre det via denne tjeneste.

https://stickerlife.org: Er du fan af stickers? Så gå ombord i dette verdensomspændende arkiv.

https://1001albumsgenerator.com: 1001 albums som du skal høre, inden du går bort.

https://www.oldmapsonline.org: Tag på en tidsrejse og oplev verden som den engang så ud.

https://www.thisisathing.io: Brug 100 sekunder af dit liv til lidt mindfulness og filosofi.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.