Fem overraskende fredagslinks

Fem overraskende fredagslinks

Så falder regnen på mit vindue igen. Det har været et barsk efterår indtil nu, synes jeg. Gråt i gråt med vand på. Det er næsten ikke til at bære, og det er som om, at dagene bare skal klares i stiv arm. Hvis man har tendens til dårligt i humør i den mørke tid, anbefaler jeg at du investerer i en god lampe.

Lys hjælper på mange ting. I dag mødte jeg min gode undervognsbehandler, da jeg hentede min Seat efter en undervognsbehandling. Han havde en pandelampe tændt lige midt i panden. Det hjælper ham nemlig i arbejdet med at få alle detaljer på plads i sit arbejde.

Og detaljer gør ofte forskellen. Det så man i Madrid for 25 år siden, da OB helt overraskende tog Reals skalp og kylede dem ud af Europa Cup’en. Og de store lys var sat i spil på Bernabeu, mens lyset i de spanske øjne slukkedes. Sådan kan det skifte så hurtigt.

I dag er det fredag, og efter en uges pause er vi tilbage med fem fredagslinks, som bringer dig tættere på så spændende og overraskende elementer som danske håndboldpiger, gratis tv-stationer på nettet, Odense Boldklub, Forsvaret og Danmarks måske bedste restaurant.

www.ob.dk: Vi hylder Odense Boldklub. OB er Fyns bedste hold på grønsværen.

www.alchemist.dk: Så siger vi velkommen til Alchemist, som er Danmarks mest blærede restaurant. Noma, gå hjem. 50 retter. Velbekomme.

www.channelsurf.tv: Tak til Prutterhunden for dette link til en bunke tv-stationer, som kan ses direkte på nettet.

www.forsvaret.dk: Der meldes om svindel og fusk i Forsvaret. Mon ikke at Forsvarsministerinden får noget at se til de kommende dage.

www.fransk.dk: De danske håndboldpiger er ude i en ægte Vind eller forsvind kamp i dag. Vi hepper og støtter foran skærmen. Denne hjemmeside handler hverken om bold eller Frankrig …

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.