Fem optimerende fredagslinks

Fem optimerende fredagslinks

I denne verden gælder det ofte om at optimere ting. Det kan være på arbejdspladsen, hvor du skal optimere økonomien, så I får mere for pengene. Måske skal uddannelsesinstitutionen optimeres, så der er plads til 2-3 studerende mere. Måske skal bilen optimeres, så I kan køre 200 meter længere på en liter benzin.

Optimering kan være rigtigt godt. Man kan altså optimere en økonomi og derved spare penge. Man kan optimere en produktion og derved spare materialer. Man kan optimere et it-system og derved øge effektiviteten. Og man kan optimere en hjemmeside, så den står stærkere i forhold til konkurrenterne.

Netop søgemaskineoptimering har været lidt af et hit blandt nørder, siden AltaVista var den foretrukne robotsøgemaskine. Alle ved at Google pludselig kom bragende ind fra venstre og overtog den magtfulde position som verdens mest anvendte robotsøgemaskine.

Hundepoteskåner eller induktionsrens

Google er da også lidt af et vidunder, og teknologien bag Google må være optimeret ganske snarrådigt. Google finder som regel gode forslag, hvis du for eksempel søger efter hundepoteskåner eller induktionsrens. Og det sker hurtigt – som regel særdeles hurtigt. Google har da også som mål at systematisere nettets informationer så godt som muligt af hensyn til menneskeheden.

Hjemmesider skal også optimeres. Det kan man gøre på flere forskellige områder. Indholdet skal hele tiden optimeres, så kunden får de rette og nødvendige informationer, når hjemmesiden besøges. Billeder og illustrationer skal også optimeres, så de ikke fylder mere end højst nødvendigt kilobytemæssigt. Teknikken bag hjemmesiden skal optimeres, så Google er tilfreds med load-hastigheden.

Og så er der selve indholdet på hjemmesiden som skal optimeres, således at Googles kræsne søgerobotter finder indholdet så interessant og relevant, at Google anbefaler hjemmesiden via en side 1-placering i søgeresultatet. Det er ingen hemmelighed at en placering på side 1 i Google er vigtigt. Det er nemlig de færreste netsurfere, som klikker på side 2, når de har googlet et søgeord.

Vær selv en del af nettet

Nettips forsøger at optimere indholdet så godt vi kan. Dels fordi vi gerne vil yde nyttige informationer til dig som læser og dels fordi vi gerne vil sætte et fingeraftryk på de informationer, der flyder på internettet. Tjek vort forum ud og vær en del af internettet. Der er plads til alle, når blot man overholder de få regler, som vi har etableret – netop for at der skal være plads til alle.

I dag er det fredag, og vi optimerer internettet med ideer til forskellige hjemmesider, der måske er værd at kigge på. SEO, WordPress temaer, gratis fotoprogram, iværksætteri og computerspil.

www.seochat.com: SEO Chat handler om søgemaskineoptimering. Tjek deres værktøjer ud i menuen via Tools. Måske finder du nyttige ting der.

www.faststone.org: FastStone byder på glimrende software. Personligt bruger jeg deres screen capture program med fornøjelse, og de lancerer nu en ny version af deres image viewer. Programmet er gratis og du bruger programmet til at gennemse fotos og videoklip.

www.themeforest.net: Themeforest er et ganske spændende sted, hvis du er ude efter nyttige ting til hjemmesider og trykt materiale. Jeg henter oftest temaer til WordPress hjemmesider hos Themeforest, og kvaliteten er som regel vældig god.

www.www.startupsvar.dk: Startupsvar er et opslagsværk for iværksættere og selvstændige, og her finder man svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål ved iværksætteri og opstart af egen virksomhed.

www.gamecopyworld.com: Er du på jagt efter et bestemt spil? Eller rettelser til et spil, som måske har en fejl? Så besøg hjemmesiden her og find også snyd til spillet, så du kommer hurtigt videre.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.