Fem opblæste fredagslinks

Fem opblæste fredagslinks

Du læser nu årets sidste fredagslinks fra Nettips.dk. Vi forsøger så vidt muligt at servere 5 links til dit og dat hver fredag, og det betyder at vi ofte sender folket i retninger, som vi ikke selv havde set komme.

Det er da også derfor det hedder at surfe på nettet: man starter ét sted og pludselig befinder man sig et helt tredje sted. Internettet er jo fyldt med mange gode steder, og hjemmesider der var åbne i går, kan være lukkede i dag. Nettet er dynamisk, og kan på visse punkter sammenlignes med fysiske virksomheder.

Nye firmaer åbner dagligt, mens andre lukker og drejer nøglen. Det kan der være mange årsager til, og det skal vi ikke ind på her. Men det er da også derfor at et link, man har fulgt igennem lang tid, pludselig ikke virker.

Måske er hjemmesiden lukket ned, fordi bagfolkene har mistet lyst og gejst. Måske er hjemmesiden konstrueret i et nyt design, hvorved siderne pludselig har fået nye URLs. Derfor kan du med fordel forsøge at gå ind på domænets “rod” og tjekker om der er skabt en ny forside samt nye undersider.

Årets sidste fredagslinks skiller sig ikke ud fra foregående fredagslinks. Vi har såmænd blot fundet lidt af hvert og sender folkene bag hjemmesiderne en kærlig tanke i form af et hyperlink, som det så rigtigt hedder. Måske kan du anvende linket til noget brugbart – måske ikke.

Vi ønsker alle et godt nytår.

Og hermed til 5 fredagslinks, som handler om nytårsaften i forskellige storbyer i verden. Det handler også om en smart kørselsregnskabstjeneste, webvisninger, masser af nyheder samt om nyheder fra filmverdenen,

www.newyearseve.com: Er du på udkig efter en nytårsfest? Og bor du uden for Danmarks grænser? Så tjek denne liste ud. Måske kan du finde den ultimativt sjoveste nytårsfest.

www.driversnote.dk: Driver du egen virksomhed og har du brug for at holde styr på din kørsel? Så brug denne gratis tjeneste. Det virker fremragende.

www.quirktools.com/screenfly: Hvordan ser en hjemmeside ud i en bestemt skærmopløsning eller på en mobil enhed? Tjek det ud her.

www.newsnow.co.uk: Er du nyhedsnarkoman? Så få din lyst stillet på dette fremragende site.

www.flickeringmyth.com: Det drejer sig om film. Hollywood. Film. Og Hollywood. Og om film.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.