Fem nytårske fredagslinks

Fem nytårske fredagslinks

Kære læser: Godt nytår. I morgen ved midnatstid bevæger vi os ind i 2023, og jeg håber at du og dine kommer sikkert ind i 2023. Der skal i al fald nok blive gang i den hist og her. Derfor er det vigtigt at du passer på dig selv og dine medmennesker. Og kæledyr ikke mindst.

Her i huset har vi Viggo. Han er en 2 år gammel labrador, og han bryder sig bestemt ikke om raketter, batterier, heksehyl og andet morsomt. Faktisk sender han alle sine hundeforbandelser i den retning. Og det gør vi sådan set også. Vi kunne sagtens undvære al den virak, men vi er da også klar over, at det er en af menneskets store fornøjelser: at sætte ild til en lunte og så se noget forvandle sig.

Vi har i øvrigt selv været der. Ikke som de helt store raketmestre, men da ungerne var små, kørte vi en tur i byen for at købe lidt sjov og ballade. Dels til dronningens nytårstale og til klokken midnat. Derimellem var der små fornøjelser til ungerne. Og de fandt det da også både sjovt og spændende. I dag er de voksne, og jeg tvivler faktisk på at de køber så meget som ét gram krudt.

Men der skal være plads til alle, så fyr den bare af, venner. Vis dog hensyn og sørg for at I ikke gør noget dumt. Pas på jer selv. På hinanden. Godt nytår.

Dette års sidste fredagslinks skal handle om lidt forskelligt. Pdf, hobbyer, baggrundslyde, high fives og skrifttyper.

https://simplepdf.eu: Har du brug for at redigere en pdf-fil? Så gav vi i sidste uge et tip til en løsning. Og her er så en anden løsning, hvor du redigerer online.

https://discvr.com: Har du brug for inspiration til din interesse eller hobby? Prøv denne her.

https://soundofcolleagues.com: Har du brug for lidt baggrundsstøj på den gode måde?

https://h1ghf1ve.me: Har du brug for en high five?

https://www.fontgeneratoronline.com: Her står du og har lyst til at skrive en tekst med en flot skrifttype. Men hvad gør du? Jo, prøv denne generator.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.