Fem nominative fredagslinks

Fem nominative fredagslinks

Touren er i gang, og den ene cykel efter den anden overhaler på livet løs. Det er med at holde godt fast på hat og briller, når de sunde cykelryttere fræser rundt i det flotte franske landskab. Forud for touren ligger tusindvis af træningstimer. Strabadser og opture og sikkert også nedture.

Det er vigtigt at sjælen følger med. Vi har tendenser til at rushe derudad og samtidig glemme hvor vi er og hvor vi måske skal hen. Hvor kommer vi fra og hvor skal vi hen? Nogle af livets helt store eksistentielle spørgsmål, hvis svar ikke findes i en facitliste, hengemt i et støvet kommodeskuffe.

Noget andet, der er gemt, er vejret. Vi er mange, som går og spejder efter den blå himmel, hvis farvenuancer brydes af en gul sol – som vel egentlig næppe er gul? I stedet for en ren, blå himmel med efterfølgende lune aftener, må vi tilsyneladende nøjes med lyse og mørke skyer på himmellegemet.

Sommeren og fredagslinks

Nogle af disse skyer er der vand i, mens andre også indeholder noget, som vi dog ikke rammes af. Sådan er livet så forunderligt. En ting er dog sikkert: sommeren er her, for det fortæller kalenderen. Skulle den fysisk, dejlige sommer udeblive, må vi nøjes med at læse om andre, der har det varmt og godt.

Cykelrytterne i Frankrig har det varmt. Om de også har det godt, skal jeg ikke kloge mig på. De har det forhåbentlig godt. Ellers ville jeg skifte job, hvis jeg var dem. Grundlæggende synes jeg altid man skal sadle om, hvis man er havnet i en situation, man ikke er pjattet med. Jeg er pjattet med Frankrig – blot ikke på cykel.

Denne fredag byder på 5 dugfriske fredagslinks, som har lidt af hvert at byde på. Boredpanda, en hest uden ende, hestehegn, usjov humor samt flashspil.

www.boredpanda.com: Pandaen keder sig – måske. Læs mange skøre historier om alverdens emner. Mange af historierne er krydret med billeder. Ren magi for kreative sjæle.

http://endless.horse: Denne fredags måske mest mærkelige link: hesten uden ende – altså hesten med ben, der er uendelige.

www.hest.dk: Derfor måtte jeg forsøge mig med domænet Hest.dk. Her videresendes man til en hjemmeside, der fokuserer på hestehegn, hegnspæle og andre spændende ting. Du kan købe en økopæl fra 56, 25 kroner plus forsendelse.

www.highoctanehumor.com: Ifølge domænet burde dette site være vældigt sjovt og humoristisk. Personligt finder jeg siden lettere plat, fyldt med sponsorerede links ude til højre.

www.onemorelevel.com: Lad os slutte af med nostalgien. Her kan du spille det ene flashspil efter det andet. Altså, jeg er hurtigt væk, men tænk sig at vi engang sad og fornøjede os med den slags. Nogen af os.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.