Fem mørke fredagslinks

Fem mørke fredagslinks

Sidste fredag meldte jeg frejdigt ud, at vintertiden var over os. Og ja, det er den, men først i denne weekend. Jeg var lige tidligt nok ude, men ingen har bemærket det, så enten tror folk på det jeg skriver, eller også er der ingen der læser det jeg skriver. Sådan er det jo, når man driver en hjemmeside som denne.

Eller som mange andre hjemmesider. Hvem kan egentlig godtgøre, at folk læser det, som man lægger online? Tænk på malermesteren, som gerne vil lægge beskrivelser af sit arbejde på hjemmesiden. Eller på webshoppen, som præsenterer de nyeste smykker med alskens forskønnende udtryk og karakteristika.

Eller modebloggeren, som anmelder den nyeste, hypede læbestift i blodrød kulør. Eller på politikeren, som på sin blog bekendtgør, at hun skifter parti fra årsskiftet. Der bruges uanede ressourcer på at skrive indlæg, artikler og blogposts på hjemmesiderne. Men bliver det læst? Er det umagen værd?

Kort sagt eksisterer vi fordi vi så gerne vil være befolkningens forlængede arm, når det handler om interesse for teknologi, software og gadgets. Vi lever jo i og med det, så det er svært ikke at tage stilling til det. Personligt forsøger jeg at have en ret afslappet stillingtagen til teknologien. Noget kan dog godt hidse mig op.

Kig nu op

For eksempel når mennesket stirrer sig blind i en smartphone. Der kigges nedad i et rask væk, og ingen ser snart hvad der foregår omkring dem. Mails læses. Beskeder skrives. Opdateringer bemærkes. Snapschat snuppes. Vi kigger nedad på skærmen. Nedad. Nedad. Kig nu op.

Kig på dine medmennesker. Kig på naboen. Kig på livet der passerer. Og husk at smile. Et smil er den bedste trådløse forbindelse imellem mennesker. Der findes intet andet middel, som kan sprede god karma, tryghed og forståelse. Kig op. Smil.

Det er fredag og vi skal fredagshygge. Det sker i selskab med hjemmesider, som handler om melodier, hjemmeside, vintertid, farver og pdf.

www.vintertid.dk: Tja, mere naturligt kan man næsten ikke forestille sig at dette domæne anvendes til. Men kedeligt synes jeg.

www.home.page: Et kæmpe cool domæne, som jeg gerne ville råde over. Det kan da bruges til en masse forskelligt indhold.

www.flatuicolors.com: Er du interesseret i at sammensætte farver? Så tjek disse forslag ud. Måske har du farverne til din kommende farvesammensætning til huset.

www.smallpdf.com: På dette websted handler det om PDF-filer. Komprimering af pdf. Konvertering af pdf. Fletning af pdf filer. Fra foto til pdf. Fra pdf til PowerPoint. Rotering af pdf.

www.tunefind.com; Find en melodi fra et tv-show eller en film.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.