Fem moderate fredagslinks

Fem moderate fredagslinks

Det er altid dejligt med fornyelse. Det kender vi fra mange sammenhænge. Som ung kan det måske være omkring forelskelser. Som barn kan det være en ny vingummivariant i slikposen. Eller måske en ny æblesort i frugtfadet. Som voksen kan det være en ny fritidsfornøjelse eller hobby.

Jo, fornyelse kan noget. Statiske tilstande er noget bras. For nogen. Andre elsker det statiske liv. Hvor der ikke sker noget uventet. Så sætter man livet på autopilot og tripper derudad og lade de andre om at leve i den dynamiske og forvirrende part.

I onsdags hørte jeg et norsk band på spilletstedet Posten i Odense. Bandet hedder Madrugada, og det kan man jo ikke ligefrem kalde et norsk navn. Så vidt jeg ved betyder madrugada solopgang på portugisisk. Hvorfor et norsk band kalder sig selv for solopgang på portugisisk ved jeg ikke. Men jeg ved at det er et møghamrende fedt band.

 

Madrugada er en fornyelse i mit liv. Bandet blev dannet i 1993. Altså for næsten 30 år siden. Alligevel kalder jeg Madrugada for en fornyelse. Pudsigt, ikke sandt? Men for mig er det virkelig en fornyelse. Hvad der er old news for dig, kan være new shit for mig. Verden er generelt mystisk. På mange områder.

Elbiler er stadig et relativt nyt begreb i min verden. Det er IPA øl også. Det er faktisk først nu at jeg kan begynde at lide smagen af IPA. Og jeg føler at livet er godt ved mig, fordi jeg dagligt ser fornyelser omkring mig. Synes du at livet er fornyende og forfriskende?

Det er fredag og vi skal en tur ud på nettet. I dag ser vi på drømme, farver, gratis skrifttyper, DDOS angreb og gratis film og serier.

https://www.dreampire.com: Her handler det om drømme. Hvad drømmer vi om? Hvad drømmer andre om?

http://velvetyne.fr: Det er ikke hverdagskost med et fransk link her på Nettips, så her er lidt fornyelse. Her handler det om open source fonte (skrifttyper).

Netscout: Jeg har lige pakket lidt ind, idet URL’en blev lidt lang. Men prøv lige at se alle de DDOS angreb der er i gang på nettet. Skræmmende.

https://www.lamplight.tv: Lamplight er fyldt med gratis serier og film.

https://fffuel.co/cccolor: Mangler du inspiration til et farvevalg?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.