Fem lysende fredagslinks

Fem lysende fredagslinks

I dag hylder jeg en person, som jeg har kær. Vedkommende fylder rundt, og det fejres på bedste maner. Det er nemlig ikke hver dag man lige runder et skarpt hjørne. I starten er det typisk hvert år, herefter hvert tiende år, og når vi kommer længere op i alderen, fejrer vi det typisk hvert femte år.

Egentlig burde alle fødselsdage fejres med maner hvert år. Det er jo en form for hyldest til livet, og fødselsdagen markerer at der er gået nok et år siden sidst. Det er næppe raketvidenskab for folket, men for hvert et år der er gået, jo ældre er vi blevet.

Jeg kender mange yngre mennesker, som er ældre end godt er. Og jeg kender mange ældre mennesker, som er befriende ungdommelige og fyldt med livsenergi. Alder betyder i min verden ikke det store. Det er mere holdningen til livet, vi burde fokusere på. Får du nok ud af livet? Og tror du på, at du genskabes efter døden? Hvis ikke, så grib momentet og gør de ting, du kan lide at gøre.

Brug din bedste parfume

Kort tid efter 11/9 husker jeg, at jeg læste en klog mand udtale, at man skal huske at bruge sin favoritparfume. Ikke kun til store lejligheder, men lige så tit man har lyst. Det der med at gemme til senere lejligheder kan nemlig vise sig at være et af de helt store fejltrin. Det er jo nu og her at vi er til stede. Udnyt det.

Dermed ikke sagt at vi ikke skal glæde os til fremtidige oplevelser. Det synes jeg nemlig vi skal. At glæde sig til en ferie i Malaga. Eller at glæde sig til at se nogen, man kan lide. Eller at glæde sig til at mærke hvad morgendagen bringer. Glæde rimer på livsglæde.

I dag fejrer vi livet med fem lysende fredagslinks. Du sendes til forskellige websteder. God tur for du skal mærke så spændende begreber som møbler, forlag, sommerhuse, flyselskab samt elektrikere.

www.abc.dk: Tja, ikke ret meget at berette om her. Gyldendal ejer et fedt domæne, men bruger det skamløst.

www.def.dk: Så sker der markant mere på DEF. Her lyser vi alle sammen op, når vi mærker El Forbundets hjemmeside.

www.klm.dk: Et spring i alfabetet bringer os tættere på de højere luftlag. Hollandske KLM sørger for det.

www.stu.dk: Her troede jeg det handlede om specialtilrettede undervisningsforløb, men nej: i stedet handler det om sommerhuse.

www.efg.dk: Vi slutter med EFG, hvor der går møblement i sagerne.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.