Fem lange fredagslinks

Fem lange fredagslinks

En torsdag der skærer afløses af den lange fredag. Begge dage er på 24 timer, og alligevel er den ene længere end den anden. Påsken er en stor højtid, og den bruges til familiære sammenkomster, vennemiddage og store oppustninger af æg. Jo, vi bruger påsken til mange forskellige ting.

Og det er jo hyggeligt at stimle sammen ved frokostbordet. Der udveksles historier på kryds og tværs, og der er såmænd tit nogle overraskelser på vej, når påskelam og økologisk snaps skal indtages. Der er måske familieudvidelser på vej. Måske et jobskifte eller to. Måske huskøb eller -salg. Måske en forestående skilsmisse. Men der er mange historier omkring bordet.

Hver især kan vi bidrage med lidt af hvert. Vi oplever jo noget hver dag. Nogen oplever meget, andre lidt mindre. Og sådan må det være. Uanset hvad er det i familiens og vennernes skød, at vi kan få sagt nogle ting, som ligger os på sinde. Påskebordet er det frirum, hvor vi kan bekende kulører over for hinanden. På godt. Og på ondt.

Slå græsset eller brug det

En påske kombineret med blå himmel og sol er ikke at foragte. Så kan man altid afbryde frokosten med et slag vikingespil, en let omgang græsslåning eller en tur i skoven med unger og hunde. Vigtigst er at vi nyder hinandens selskab. Er der for hinanden. Lytter. Og bakker op. Og anerkender at vi alle er forskellige.

I dag er det den lange fredag, og det fejrer Nettips med 5 friske fredagslinks. I dag handler surfturen på nettet om et gratis alternativ til Canva, skøre informationer om dags dato, gratis lyde og musik, streaming tjenester og gratis ikoner/symboler.

https://www.fesliyanstudios.com: Her handler det om gratis lyde og musik til fx videoklip. Tak til Bindegal i vores forum for tippet.

https://www.curiosityoftheday.com: Mangler du en historie om dagen i dag? Så find underlige facts om dagen her.

https://watchany.stream: Har du hørt om en film eller serie, som du kunne tænke dig at se – men ikke ved på hvilken tjeneste den ligger? Tjek det ud her.

https://coolsymbols.biz: Har du brug for et symbol eller en ikon? Så finder du masser her. Når du klikker på en ikon, bliver den automatisk kopieret – lige klar til at blive sat ind i et dokument eller en email.

 

https://puter.com/app/polotno: Et gratis alternativ til Canva. Skal logoer og andet lir med Polotno.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.