Fem kvindelige fredagslinks

Fem kvindelige fredagslinks

I dag hylder vi kvinderne. Jeg ved nemlig at det er fars dag, så derfor går vi den modsatte vej her på Nettips. Hvorfor er det kun far, der skal hyldes her i dag. Hvis mor ikke var der en gang, var far ej heller. Og far er jo ofte i centrum. Så i dag hylder vi mor her på Nettips.

Hun fortjener nemlig en hyldest. Det er jo mor, der som regel altid er der, når skidtet brænder på. Det er mor, der sørger for madpakker, rent tøj og billetter til arrangementer. Det er også mor, der holder styr på aftaler og som sørger for at børnene kommer fra A til B. Faktisk er hun der hele tiden.

Vi er mange mænd, som burde være yderst taknemmelige over at mor hele tiden har sørget for, at tingene artede sig i den retning vi gerne ville det. Jo jo, far var der også og ham ønsker vi på ingen måde at overse. Hans betydning er også exceptionel, og uden daddys tilstedeværelse ville mit liv helt sikkert se anderledes ud.

Mor var der

Men mutti var der, og det er hende, som sørgede for at holde styr på tropperne. Og sådan er det formentlig i mange hjem rundt omkring. Tja, jeg ved da godt at mange familier i dag er omgivet af forældre, som også fokuserer på karriere og som har høje ambitioner på egne vegne. Men der skal være plads til alle.

I dag er det fars dag, men lad os også fejre mor. Send hende en kærlig tanke.

Fredagens links peger på feminine sider på internettet. Det skal handle om kvindekompagniet, mor, fugt, mom og mutti. Og send så lige din far en kærlig tanke også.

https://www.kvindekompagniet.org: Kvindekompagniet er en spændende dansk hjemmesider, der fokuserer på kvindelige iværksættere via podcast, interviews og tv-fortællinger.

https://www.mor.dk: Lige da jeg klikkede ind på hjemmesiden, troede jeg at der stod Portal for nørder, men jeg læste forkert. Beklager.

www.rom.dk: Jeg stavede til mor baglæns og landede på en sige, der handler om fugt?

https://mom.com: Mom dot com. Fantastisk domæne. Det handler om mødre, graviditet, forældreroller, børn, legetøj og alskens relateret.

http://mutti.dk: Vi slutter af med Mutti. Her finder du en blandet landhandel, der fokuserer på musikundervisning, abstrakte malerier, madopskrifter og webudvikling.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.