Fem iPadske fredagslinks

Fem iPadske fredagslinks

Skal jeg købe en iPad eller en anden tablet med et andet styresystem? Det er en af de ting, som jeg koncentrerer mig om i denne tid, hvis det skal handle om it. Jeg er nemlig efter flere års tilløb gjort klar til at investere i en tablet. Nu er jeg blot i tvivl om, hvilken tablet jeg skal vælge.

Mit it-liv er sådan en smule kaosagtigt. Disse linjer forfattes på en Mac Mini. Min bærbare her ved siden af, er en Windows 10, og derhjemme har jeg også 2 Windows computere. Den smartphone, som står her på bordet, er en Android. Så man kan sige at jeg har et ben i mange lejre.

Mange af dem jeg kender, hælder til ét system. Altså ham med en MacBook har typisk også en iPhone. Og hende, som har en Lenovo, har ofte Android i lommen. Eller en iPhone. De fleste jeg kender, rfender rundt med en iPhone. Og det må de selv om. Jeg er glad for min Pixel Android smartphone.

iOS eller Android

Og nu står jeg altså foran det valg der handler om tablets. Den ligger umiddelbart lige til højrebenet at jeg skal vælge en Android tablet. Og det ender det måske også med. Der er blot nogle tablets fra et bestemt land, som jeg gerne undgår. Mange Android tablets er produceret i dette pågældende land, som i øvrigt kan være lige meget, hvilket land der er tale om.

iPad produceres måske også i det pågældende land, men jeg satser på, at Apple har styr på det der foregår i produktionshallerne. Men vil det gå godt med en Android smartphone og en Apple tablet? Hmmm, ja det tror jeg faktisk på. iPad er et kvalitetsprodukt, som efterhånden har så mange åre på bagen, at det er gennembearbejdet.

Hvilken tablet ville du vælge, hvis du skulle investere i sådan en fætter?

Det er fredag og i dag slipper jeg for at finde fredagslinks til folket. Det har vores trofaste link-ven Martin Bo nemlig sørget for. Tak for det, ven. Du har sendt os 5 links, der peger på øl, rummet, Lapland, mad og sikre passwords.

https://spiseliv.dk: Spise liv handler om mad og drikke. Denne hjemmeside kalder sig selv for en online guide til restauranter, cafeer og natteliv.

https://passwords-generator.org:  Det kan ikke gentages ofte nok: sørg nu for at have nogle pænt sikre passwords til dine konti på nettet. Det kan du skabe på denne hjemmeside.

https://auroraskystation.se: Noget så sjældent som et svensk link her på Nettips. Få en smuk oplevelse i Lapland.

https://www.supercluster.com: Pludselig befinder vi os et pænt stykke oppe i himlen. Over skyerne faktisk.

https://www.ale.dk: Og vi slutter af med en god omgang fredagsøller. Her får du hjemmesiden for de danske ølentusiaster. Skål og god weekend.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.