Fem hvalpede fredagslinks

Fem hvalpede fredagslinks

Her på kontoret har vi fået en ny beboer. Hun hedder Mocca og er 9 uger gammel. S ådan cirka. Det er den yndigste uldtot, og hun skifter mellem at gå på opdagelse og så tage en powernap lige under skrivebordet. Det bliver jo næsten ikke mere fantastisk. Far Christian har virkelig sit at se til.

Sådan en hundehvalp overlader jo alle afgørelser til os mennesker omkring hende. Hjælpeløs er måske så meget sagt, men Mocca ville nok møde mange udfordringer, hvis man slap hende løs i den store verden. Derfor er det godt at Christian og familie tager sig så godt af hende, når hun nu har forladt sin mor.

Virkeligheden kan være en barsk størrelse. Nogle små hunde kommer til verden, mens andre forlader den. Hundehadere vil sikkert mene, at menneskeheden er helt ude af kontrol, når de bruger så mange ressourcer på at have en hund. Men at have hund er ikke bare at have hund. For hunden bliver jo hurtigt en del af familien. Og sådan er det bare.

Mocca får et godt hundeliv

Den bliver en del af familie-identiteten, og uden at jeg skal gå helt i selvsving, så vil jeg påstå at dens plads er lige så vigtig som min. Næsten. For selvfølgelig skal hunden kende sin plads, og denne plads er meget forskellig fra familie til familie. Nogle hunde sidder med til bords, mens der spises, mens andre pænt bliver ude i hundehuset.

Men anskaffer sig man sig en hundehvalp, er det ens pligt at sørge for, at den har det godt. Mocca har det supergodt. Lige nu ligger hun under mit skrivebord og drømmer om alle de oplevelser, som hun har gennemlevet i sin nye familie. Hun sover trygt og godt. Også selv om Saybia spiller i mine højttalere her på bordet. Mocca skal nok få et godt hundeliv. Det garanterer jeg.

Fredagens links suser i retning af så aktuelle emner som elastikmanden, små fodboldbøller, Buckingham Palace, lykønskningskort og en ting.

https://www.rct.uk: Rest in peace Your Majesty.

https://brondby.com: Ikke ét ord om uduelige og usympatiske såkaldte fodboldfans.

https://www.makeacard.info: Så er der mulighed for at skabe dit personlige kort.

https://www.adultswim.com: Crazy. Tja, det er crazy.

https://www.thisisathing.io: Dette er en ting.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.