Fem hovedrystende fredagslinks

Fem hovedrystende fredagslinks

Så er der dømt kamp om kunderne i Danmark. Vi er alle klar over at krisen har været dyr, og hvis de udenlandske turister bliver væk fra Danmark den kommende sommer, risikerer vi at mange må lukke og slukke. Derfor er der fornyet kamp om kunderne. De danske kunder.

Vi skal nemlig forhåbentlig alle sammen holde lidt ferie i år. Den planlagte tur til Nice, Mallorca, Tyrkiet eller Paris skal skrinlægges. Det må vi nok se i øjnene mange af os. Og så skal vi jo finde på noget andet. Hvor går turen så hen? Vi har vel ikke tænkt os at holde ferien hjemme i boligen på grund af krisen?

Derfor begynder de danske regioner nu at skrue op for charmen. – Kom til os. Vi er det bedste valg for dig. Vi ved hvad du har brug for, og det skal vi nok levere. Du vil aldrig fortryde dit valg, og ferien vil gå så hurtigt, at du tror det er løgn. Når man har det godt, farer tiden af sted.

Fyn skal det være

Fyn gør det for eksempel. Fyn skal det være. Altså et lille ordspil med Fint skal det være. Smart, ikke sandt? I Sønderjylland forsøger de at slå sig med 100 års jubilæet for genforeningen. Det sker med et slogan á la Genforen dig med alt det du har kær.

Så kreativiteten er stor og jeg glæder mig til at høre slogans fra Nordjylland og København. Jeg kunne godt komme med forsøg som for eksempel Store oplevelse ved den lille havfrue, men det vil jeg forskåne dig for.

I stedet vil jeg hellere komme med 5 bud på fredagslinks. Så i dag skal det handle om gratis online billedbehandling, pelsdyrfoder, fakta, edb og email marketing.

https://www.spfpels.dk: Sydvestjydsk Pelsdyrfoder er en virksomhed i Esbjerg, der hjælper med foder til pelsdyr.

https://faktalink.dk: Jeg skulle hente oplysninger om Blekingegadebanden, fordi jeg netop har set serien på TV2 Play. Og så faldt jeg over dette site, som ser vældig interessant ud.

www.edb.dk: Og så tænkte jeg at jeg lille tjekke op på, hvem der bruger dette domæne til et fornuftigt formål. Skuffelsen er stor, og domænet ejes af et investeringsselskab. Øv.

https://getwemail.io: Hvis du arbejder i email marketing, er du klar over at man skal bruge et godt system. Dette er spritnyt og fungerer direkte igennem WordPress.

https://www.befunky.com: BeFunky er et lækkert navn, og her får du gratis billedbehandling på nettet. Ganske funky, ikke?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.