Fem hjemløse fredagslinks

Fem hjemløse fredagslinks

Skat er virkelig kommet i søgelyset. Normalt er skat jo ikke noget vi ynder at tale så meget om. Mange bander over skatten, og mange synes at vi betaler for mange penge i skat. Alligevel er vi mange, som sætter pris på et relativt velfungerende samfund.

Nettips er ikke et politisk organ, og jeg skal ikke plædere for hverken venstre eller højre, men jeg vil gerne konstatere at vi lever i et ganske udmærket samfund, hvor jeg vil påstå at de fleste har det nogenlunde godt.

Nuvel, der vil altid være grupperinger i samfundet som af den ene eller den anden grund ikke har det så godt, og her er det vores pligt at hjælpe så godt vi kan. Det så jeg et eksempel på i går aftes, da jeg tilfældigt kom ind på en TV2 udsendelse om en ung gut, der var i store vanskeligheder.

Hilser du på en hjemløs?

Det er dog ikke kun myndighederne, som skal hjælpe de grupperinger, der har det svært. Vi har alle en forpligtelse til at hjælpe. Det behøver ikke kun at handle om økonomisk bistand. Det gælder i lige så høj grad en menneskelig bistand.

Hilser du på en hjemløs? Stikker du ham/hende en skilling? Køber du en wienerbasse til vedkommende? Siger du ”I lige måde”, når de ønsker dig en god dag?

Det er fredag, og vi skal kigge på forskellige hjemmesider. Lidt hist og pist. Lidt dit og lidt dat. Lidt frem og lidt tilbage. Det skal handle om en fremragende norsk guitarist, en norsk rockgruppe, et langt hul, et underligt site samt Hus Forbi.

www.bjornriis.com: Indrømmet: denne norske guitarist er jeg helt pjattet med. Han udgiver et nyt album i dag. Forever comes to an end. Tjek ham ud, hvis du er til gedigen god guitar ’a la David Gilmour fra Pink Floyd.

www.airbagdisconnected.com: Bjørn Riis spiller i øvrigt i et norsk band, der hedder Airbag. Det er måske en af de største opdagelser jeg har gjort i nyere tid. Sammen med alle de andre gode opdagelser. Tjek dem ud.

www.thelongesthole.com: Hvis du er til golf – altså spillet på de 18 huller – så tjek dette projekt ud. 2 friske mænd vil spille verdens længste hul. Et land. En golfspiller. En caddie. Et hul. 82 dage. 1.850 km. Par 14.000!

www.movenowthinklater.com: Træk nu. Tænk bagefter …

www.husforbi.dk: Hus Forbi er de hjemløses avis. Her læser du historier fra gaden. Køb avisen og støt en hjemløs. Hus Forbi koster 20 kr. i gadesalg. Sælgeren tjener 10 kr. pr. avis.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.