Fem henkastede fredagslinks

Fem henkastede fredagslinks

De kyler med bolde i Egypten i øjeblikket. Der er dømt VM i herrehåndbold, og indtil videre går det forrygende for de danske mænd, som vinder rub og stub. Det skal i en parentes nævnes, at de stadig mangler at møde nogle af de store nationer med stolte håndboldtraditioner. Det sker i næste uge, når Danmark skal op imod Kroatien.

Og sådan et mesterskab er meget interessant at følge. Her i huset har vi skabt et samarbejde med et godt vennepar, som er i vores boble. Vi skiftes nemlig til at invitere hinanden på håndbold, og dertil serveres egnsretter fra det land, som Danmark er oppe imod.

Forleden dag fik vi spændende salater fra Bahrain, og et par dage senere stod den på argentinske vine samt lækre hapsere, som minder om pirogger. Vi sprang kampen over i går, men jeg lurer på om vi snart indtager sushi og chevapcici.

Det handler om at få det bedste ud af situationen i øjeblikket. Vi må forsøge at bevare den gode stemning, selv om udsigterne kan se lidt nedslående ud. Den dygtige Sven Brinkmann havde vigtige pointer forleden dag. Han sagde noget i stil med:

  • Håb ikke for meget
  • Accepter at sådan er det
  • Ignorer dommedagsprofeter
  • Det er bare en krise
  • Lad være med at gå i sort oppe i hovedet
  • Strukturér din dag

Brinkmann er en klog gut med mange sunde holdninger til livet. Vi bør bevare begge fødder på jorden og føle livet på godt og ondt. I dag er det fredag, og vi skal fredagslinke, så hvorfor ikke forsøge med nogle links, der er lidt anderledes? Dubai. Besked-apps. Blog. SEO. Stift.

https://www.securemessagingapps.com: Hvilken app bruger du til beskeder på din smartphone? Og er den overhovedet sikker? Hvilke fordele og ulemper har appen?

https://mashable.com: Mashable er en amerikansk blog med spot på forskellige emner. Dagens udgave handler blandt andet om Galaxy S21, Jurassic World, højttalere og en Nissan kontor varevogn.

https://www.areejabuali.com: Her får du en SEO ekspert.

https://stift.dk: Dette handler hverken om tegnestifter eller Stiftstidender.

https://www.dubai.com: Nej tak i denne ombæring.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.