Fem fynske fredagslinks

Fem fynske fredagslinks

Må en person offentligt tilkendegive, at han holder med en fodboldklub, fx FCK, eller skal personen stå stille i neutral påklædning og overvære matchen på græsplænen? Tja, nogen vil nok mene at det kommer an på, hvem personen er. Det kunne fx være en person, som så vidt muligt skal forholde sig neutralt til forskellige emner.

Hvis der nu er tale om et ungt menneske med interesse for fodbold, skal han selvfølgelig have lov til at skilte med, hvem han holder med. Dette inkluderer gestikulationer, når holdet scorer. Det gælder også smil på læben, når modstanderne brænder et straffespark. Og det gælder naturligvis også når han iklæder sig favoritholdets halstørklæde.

Jeg er da fuldstændig ligeglad med, om det er statsministeren, prinsen eller naboen, som render rundt med et fodboldhalstørklæde. Jeg kan måske være overrasket over deres favorithold, men de skal selvfølgelig have lov til at skilte med, hvor deres fodboldhjerte er. Især hvis man er ung. Ungdommen skal bare have lov til at vise, at de er rigtige mennesker af kød og blod – også hvis blodet er blåt.

Derfor kan jeg kun ryste på hovedet af den journalist og fotograf som blæste en historie op i ugens løb. Herreste gud. Har I ikke andet at tage jer til? Er der virkelig kun corona og Ukraine, som I kan gå op i? Og hvis der så lige skal findes kreative historier frem, er det en celeb-gossip-sensation, som I ryster op af ærmet. Ha, det er jo til grin.

Personligt er jeg Real Madrid-fan. Jeg smiler når de vinder. Også når de brænder straffespark, så længe de vinder alligevel. Og så er jeg også begyndt at holde med Brentford – du ved sikkert hvorfor, ikke sandt? Og Borussia Mönchengladbach. Jo, den klub hvor Allan Simonsen spillede, før han iklædte sig en Barcelona-trøje.

Og det er fredag. Solen skinner, og der er gjort plads til 5 fredagslinks. I dag handler det om animationer, rejsemål, musikredskaber, pakkelister samt hjerteflimmer.

https://muted.io: Tjek dette site ud. Her finder du gratis online redskaber til at skabe din egen musik.

https://stravl.com: Stravl handler om at finde det perfekte rejsemål til dig. Personligt skal jeg åbenbart gå efter Colmar i Frankrig.

https://whobrings.com: Skal du på farten? Sammen med vennerne? Så opret en gruppe, hvor I indtaster de ting I skal huske at medbringe – så er der styr på, hvem der medbringer hvad. Måske.

https://www.eatmy.art: Animationer. I stakkevis.

https://rytmedoktor.dk: Få nyttig information og hjerteflimmer og andre hjerterytmeforstyrrelser.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.