Fem frie fredagslinks

Fem frie fredagslinks

Torsdag aften – altså i går – var jeg til en forrygende koncert på Posten i Odense. Posten er i mine øjne et fantastisk sted at gå til koncert. Gode lydforhold. Venligt personale. Kolde øller … Og så byder Posten altid på særdeles spændende kunstnere.

I går aftes løb jeg 40 år tilbage i tiden. Ikke for at høre Alrune Rod eller Steppeulvene. Nix. For at høre 2 bands, der er på vej frem. Som vi siger på dansk: upcoming bands. Og hvilket forrygende dobbeltarrangement.

Først optrådte bandet Fribytterdrømme. 7 blændende musikere, som hver især og sammen med stort S spillede en eminent god koncert, hvor begreber som Woodstock, tjald og langt hår gik igen i samtlige 60 minutter.

Dernæst De Underjordiske. Virkelig god, dansk upcoming rock med rødder tilbage i de glade hippie-dage. Trods teknisk knas lykkedes det de 3 gutter og den enlige kvindelige bassist at skrue en god koncert sammen.

Og det handler jo om at komme ud og opleve det man sætter pris på. Weekenden står for døren. Hvad kan du godt lide at bruge tiden på? Får du det gjort? Gå ud og mærk verden. Smil til folket derude – de vil med stor sandsynlighed smile retur.

I dag tager vi dig i hånden og fører dig hen til De Underjordiske, vi viser vej til Posten i Odense, vi anviser musik i fjernsynet, vi serverer et retrospil for dig og vio fortæller om et spændende kunst-projekt.

www.deunderjordiske.com: Et blændende dansk band med rødder i hippiekulturen. Lækker lyd. Prøv det.

www.postenlive.dk: Tag til Fyn – Fyn er fin – og snup en koncert i Odense. Posten ligger 2 minutters gang fra banegården. Så godt derinde.

www.eurovision.tv: Så skal vi til det igen: udsendelsen som mange elsker at hade. Personligt vil jeg hellere se Olsen Banden på sporet. Og i år er Danmark ikke med. Katastrofe?

www.rleonardi.com/interactive-resume: Sådan! Tak Morten Juhl-Johansen Zölde-Fejér, fordi du sendte dette herlige retro fredagslink. God fornøjelse.

www.smk.dk: Og Morten gør også opmærksom på et projekt som Statens Museum for Kunst har gang i: de næste 4 år vil man digitalisere samlingen på 250.000 værker. Det betyder at alle i verden kan ”besøge” den imponerende kunstsamling.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.