Fem forsinkede fredagslinks

Fem forsinkede fredagslinks

I dag er det lørdag, og så burde dette indlæg jo hedde lørdagslinks. Dog kan jeg godt lide at indrømme, når jeg er forsinket på den – ikke fordi jeg stiler efter at være forsinket – men indrømmelsen passer mig glimrende.

Jeg har ikke noget imod at indrømme, hvis jeg har været galt på den. Måske kommer jeg for sent, fordi jeg sov for længe – det er mange år siden – måske har jeg smadret en kop, måske har jeg glemt at handle ind. Det nemmeste er – efter min mening – at indrømme fadæsen med det samme.

Hvis man finder på den ene søforklaring efter den anden, risikerer man blot at blive fanget i en hvid løgn på et senere tidspunkt. Og løgne er aldrig rare at blive fanget i. I øjeblikket taler man en falske nyheder. Nogen fra Rusland påstår at nogen fra USA leverer fake news.

Fake news. Falske nyheder. Tja, når man lever i så dynamisk en verden, som vi gør, vil der ofte være modstridende oplysninger alt afhængig af hvem man lytter til. Lytter man til part A får man én version. Lytter man til part B, får man en anden. Her er det at god kritisk sans kommer til sin ret. At kunne vurdere. Skæg for sig. Snot for sig.

Lørdagens fredagslinks (!) trækker dig hen til truget, hvor der serveres mange spændende ting og sager. Først og fremmest er vores tanker hos vores svenske naboer. Derudover skal vi kigge lidt på folk, der elsker at køre stærkt. Det skal desuden handle om musik via en musiksøgemaskine, gode film, som du måske ikke kender samt gratis bøger til din Kindle.

www.stockholm.se: Vores tanker er hos jer

www.formula1.com: Forme 1 racerløb interesserer mig en høstblomst, men alligevel skal Nettips’ læsere ikke snydes for et link til den officielle hjemmeside. Læs om Magnussen og alle de andre fartdjævle.

www.midomi.com: Midomi er en speciel søgemaskine. Her handler det nemlig udelukkende om musik, altså en musiksøgemaskine. Den er sikkert god, men den fandt ikke Fribytterdrømme, som udgav nyt album i går.

www.agoodmovietowatch.com: Har du lyst til at se en god film, som ikke nødvendigvis er kendt eller berømt? Her får du gode forslag, og hvis du klikker på Netflix-knappen, bliver det ikke nemmere at slå nogle timer ihjel foran skærmen.

www.hundredzeros.com: Har du en Kindle? Altså sådan et apparat du kan læse elektroniske bøger på? Så kan du muligvis finde gode, gratis bøger her på sitet.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.