Fem flyvske fredagslinks

Fem flyvske fredagslinks

På denne helt almindelige fredag, viser det sig at den slet ikke er så almindelig som jeg gør den til. Jo, det er jo en fredag som mange andre fredage, men forskellen er at mange holder fri i dag. Altså holder fri fra arbejde og skole på en fredag, der ikke er helligdag.

Og fridagen skyldes at vi i går havde en helligdag i Danmark og mange andre steder. Kristi himmelfartsdag er sådan en dag, der er kendt for at fejre et eller andet bibelsk, og det skal vi ikke ind på her. Religion og politik er ikke noget vi bekymrer os ret meget om i de skrevne linjer på Nettips.

Vi vil gerne være med til at fejre ting, fordi fejringer som regel er meget festlige anledninger, hvor mennesker mødes og samtaler om dit og om dat. I går spillede jeg 18 hullers golf i Svendborg, og på vej ind mod hul 19 kunne jeg se at restauranten i golfklubben havde et selskab.

Det gode selskab

En konfirmand stod op, mens gæsterne sad ned og kiggede på den smukke pige i en smuk, hvid kjole. Hun holdt formentlig en velkomsttale, hvor hun takkede for gæsternes lyst til at komme og fordi de havde gaver med. Og at buffeten var åben, og at nu måtte alle sørme hygge sig og føle sig godt tilpas.

Det er jo altid dejligt at se mennesker i godt selskab. Endnu dejligere er det at være i selskab med gode mennesker. Jeg gik 18 huller med 3 gode venner, og ud over at vi nørder golfspillets svære facetter, snakker vi også om løst og fast. Job, samliv, børn, røverhistorier.

Undersøgelser viser at ensomme mennesker lever kortere tid end mennesker, som har et godt og velfungerende netværk. Hvem skal du hilse på i dag? Og hvem hilste du på i går? Kender du nogen, som ville være glade for et besøg eller et opkald?

Det er som sagt fredag, og vi skal ind at se på 5 fredagslinks, som byder på lidt af hvert. I dag handler det om musik, magasin for piger og kvinder, københavnsk maraton, domænehajer samt musik på Sydfyn.

www.theeverygirl.com: The Every Girl er en amerikansk hjemmeside jeg faldt over ved et tilfælde. Emnerne er nok ikke for mænd, der spiller 18 huller golf. Måske mere til kvinder der spiller 18 huller golf – eller lader være.

www.hanstedlive.dk: Hansted Live er god musik i Svendborg. Live. Spillet af ægte mennesker til ægte mennesker. Hjemmesiden er ret levende – måske for levende?

www.bitnocom.dk: Jeg hader domænehajer, som udelukkende handler domæner for at tjene penge på gode domæner, som kunne komme andre til gode. Prøv at klikke på Websites oppe i toppen og se hvad gode domæner bliver brugt til. Skammeligt i mine øjne.

www.copenhagenmarathon.dk: På søndag skal der løbes cirka 42 km i Københavns gader samtidig med at der køres løs i Formel 1 i Barcelona. Jeg foretrækker den københavnske event.

www.pitchfork.com: Måske verdens mest seriøse medie om musik – musik på den rigtige måde …

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.