Fem flashede fredagslinks

Fem flashede fredagslinks

Du kommer kørende i din bil en stille eftermiddag, og pludselig registrerer du, at bilen, som kommer kørende imod dig, blinker med lyset. Hmmm, tænker du sikkert. Hvad er der mon los forude. Under alle omstændigheder er dine sanser skærpede, hvilket er godt. Vi skal jo være opmærksomme i trafikken.

Men hvorfor blinkede den modkørende bilist? Lad os se på nogle mulige scenarier, som kan være i spil, siden vedkommende giver dit et nik med billygterne. Første mulighed der strømmer i mine tanker, er en fotograf, som elsker at tage billeder af biler, der kører for hurtigt. Blinket med lyset er altså et tip til dig om at sænke farten, hvis du kører for hurtigt.

Men blinket kan også sende et signal om, at der venter noget andet forude. Det kan for eksempel være en flok cykelryttere, der er kørt forkert og nu flakser rundt på kørebanen. Eller det kan være et barn, som kører usikkert på cykel. Derfor skal du være ekstra varsom, så ingen kommer til skade.

Pindsvin uden hjelm

Det kan også være en pludseligt opstået skade på vejen. Måske er et træ faldet henover asfalten eller måske har en fugl lagt rede midt på kørestriberne. Der kan være så meget, ikke sandt. Men det kan også handle om din egen bil. Måske har den modkørende bilist registreret noget mystisk ved dit køretøj.

Derfor er det en god ide at tjekke bilen efter næste gang du holder ind til siden. Måske er der en pære, der skal skiftes i den ene forlygte. Måske har du glemt at tænde dine lygter, eller måske kører du rundt med det lange lys tændt. Det kan også være at et pindsvin har forvildet sig op på taget af din bil og desperat søger efter en hjelm. Jo, der kan være meget galt.

Det er fredag og vi skal ud på det store internet, hvor 5 links venter. Grib spændende emner som et online vækkeur, tips til et bedre liv, sociale medier, Los Angeles samt en forfatterside for alle.

https://50hacks.co: Her får du gode ideer til at få mere ud af dit liv.

https://treefingers.co: Er der en forfatter gemt i dig? Så prøv Treefingers, hvor man finder på historier, der aldrig ender.

https://lastreetnames.com: Har du været i Los Angeles? Så kan du måske huske nogle af gadenavnene og tænker nu på, hvor de hedder som de hedder …

https://www.abogrow.com/compose: Er du pjattet med at poste på de sociale medier? Så kan dette værktøj vise dig, hvordan dit opslag vil se ud på forskellige platforme.

https://sleepytime.cc: Er det ved at være tid til at stå op?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.