Fem festivalske fredagslinks

Fem festivalske fredagslinks

I morgen åbnes ballet på Høje Bøge Stadion i Svendborg. Dette fodboldstadion er ubetinget et af landets kønneste (og måske også et af de mest slidte). Bøgeskoven omkranser stadionet, og det er ikke kun fodbold og anden sport, der drives på Høje Bøge Stadion.

Der spilles også musik. En gang om året forvandles stedet til en festival – en endagsfestival vel at mærke. Og det sker altså i morgen, hvor jeg med lidt held kan sidde i haven og lytte til musik i bedste hustler-stil. Gratis kan være godt.

Hvem der spiller? Det gør DAD blandt andet. De lukker ballet. Det sker klokken 22. Forinden har Joey Moe, Stine Bramsen og Scarlet Pleasure spillet lidt musik til folket. Samt et lokalt band, som vandt en konkurrence. Sådan en endagsfestival er godt for mennesket.

Man kommer ud og møder andre mennesker, altså med mindre man er asocial som undertegnede, der bare sidder hjemme på terrassen med høkerbajere. På festivalpladsen mødes mennesker og udveksler røverhistorier. Og tager om hinanden. Giver knuzer. Og kindkys. Og det der følger efter.

Jeg ved at de sociale medier ofte er skældt ud for at dyrke den asociale del af mennesket. Jeg er ikke enig. Sociale medier er godt for mennesket. På mange niveauer. Jeg er klar over at det kan blive en besættelse for nogen, men det var 0059 vel også. De svage fristes og man kan lande i et misbrug eller overforbrug. For eksempel af høkerbajere.

Lad mig dog understrege at jeg er tilhænger af at man kommer ud og mærker verden. Ikke sidde derhjemme og hænge. Dage ud. Dage ind. Kom ud og mærk hvad ægte socialt selskab vil sige. Fortæl en god historie til en ven eller bekendt. Lyt til de input, som andre giver dig. Life is good.

I dag giver vi dig fem fredagslinks, som beriger dig med Høje Bøge, DSB, bønder og adel, et gratis renseprogram samt en trist meddelelse.

www.højebøgeopenair.dk: Klik ind og se hvad der sker på et af Danmarks bedst beliggende fodbold- og atletikstadions i Danmark. Hvis du er til DAD, så husk høreværn. De spiller højt.

www.bondenogadelen.dk: Jeg kender ikke denne restaurant, men faldt over den ved et tilfælde. Her vælger du hvor sulten du er, og om du er bonde eller adel. Rig eller fattig. Bemærk at sitet er skabt i et såkaldt onepage-design, som er skidt for SEO, men det finder restauranten nok ud af. Ellers må de gerne henvende sig til mig. Så hjælper jeg dem videre 😉

http://free.kaspersky.com: Gode Bindegal fra vores it-debatforum kommer med mange perler. En af dem er et gratis cleaner-program fra Kaspersky. Dette program skulle kunne det samme som gode, gamle CCleaner. Måske skulle man give det et skud i bøssen – altså et forsøg?

www.dsb.dk: Good old DSB. Står det virkelig for Din Sløve Banan? Nå, etaten træner til opmuntring, så vi forærer DSB et link på denne herlige fredag, hvor mange af os er glade for at vi kan tage bilen, cyklen eller gå-benene. Toget? Mnjahhh …

www.egyptair.com: Og så en trist meddelelse. Vragdele fra det savnede fly, MS 804 PARIS CAIRO, er fundet nær Karpathos. Jeg krydser alt hvad der kan krydses for, at det IKKE er et terrorangreb.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.