Fem fejrende fredagslinks

Fem fejrende fredagslinks

Det er fredag – ikke den 13. men den 12. – og det er jo ikke spor uhyggeligt. Tiden flyver, og bedst som man tror man stadig er 17 år med bumser, er tiden alligevel gået. Nogen påstår at tiden står stille, men det passer altså ikke. Måske hvis man lander i et stort sort hul, men da jeg ikke har forstand på Einsteins teorier, skal jeg undlade at kede dig med uvidenhed.

Uvidenhed kan også være en form for naivitet eller mangel på research. Den 1. april forsøgte en snarrådig tv2 journalist at stille kritiske spørgsmål til en borgmester. Kommunen ville tilsyneladende bygge et 290 meter højt tårn samtidig med at der skulle ske besparelser på et centralt område i kommunen.

– Hvorfor bygget et højt tårn, når I samtidig skal spare, spurgte journalisten.

– Jeg bliver nødt til at korrigere dig; det var jo bare en aprilsnar, svarede borgmesteren.

Så nemt kan man altså falde i et sort hul. Journalisten troede at han havde en god sag, men tog grueligt fejl. Nogen på redaktionen burde have opfanget kommunens joke på denne specielle dag på året, men det har måske været en journalistpraktikant, som havde fanget færten af en god historie.

Sorte huller opstår også somme tider, hvis man får en stor tår over tørsten. Man risikerer så at sige at slippe den fulde bevægelsesfrihed, og hvis man ikke passer på, risikerer man at ligge på langs. En prekær situation ses ofte dagen efter: ens hukommelse er ét stort sort hul, og man erindrer ikke hvad man har sagt eller gjort.

Nå, slut med sorte huller. Sådan da. Det er jo fredag og vi skal se på de sædvanlige fredagslinks, som nogen hader. Der er ikke kød nok på ideen, mener nogen. Heldigvis er det således at det er mig der bestemmer, så du får altså fredagslinks. Fem styk Faktisk. Så kan du sortere skidt fra kanel. Er der et link du finder nyttigt, er jeg glad. Hvis ikke du finder et nyttigt link, er jeg lige glad. Næsten.

I dag skal vi omkring så spændende emner som DR, gymnasielærere, veganere, Wikileaks og dokumentarfilm.

www.dr.dk: DR er min favoritkanal, når jeg skal læse seriøse nyheder og høre P6 Beat. Desuden har DR en fremragende afdeling for online tv og udsendelser.

www.saxofilm.dk: Saxofilm producerer supergode dokumentarfilm. Dansk kvalitet.

www.wikileaks.org: Det forlyder at en person er anholdt i et sydamerikansk land.

www.gl.org: Faktisk et ret lækkert domæne, synes jeg. En sort dag for foreningen, der ser medlemmer blive fyret.

www.veganer.dk: Den hjemmeside er der s’gutte meget kød på …

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.