Fem febrilske fredagslinks

Fem febrilske fredagslinks

Vandet skulle være på vej. I al fald ved jeg at regnen ramte Bornholm i går under folkemødet. Og regnen burde også stikke sin næse forbi her på Fyn. Og vi trænger, ikke sandt? Græsplæner og marker mangler vand i metermål, så vi hilser for en sjælden gangs skyld regnvejret velkommen.

Og læg mærke til at man altid kan snakke om vejret. Uanset om solen skinner, det blæser, sner eller regner, så kan en samtale altid peges henimod vejrsituationen. Altså et ret perfekt emne til en smalltalk til den reception, som du måske allerhelst vil undvære.

Receptioner er jo sådanne sammenkomster, hvor folk fra nær og fjerne mødes. Ofte er der noget at fejre til sådan en reception. Det kan være en fødselsdag. Eller en forlovelse. Måske et bryllup eller jubilæum.

 

Jubilæer er jo sådan nogle gode anledninger. Det kan være et 10 års jubilæum for et tømrervirksomhed eller det kan være et 25 års jubilæum for en bro over Storebælt. Men hvad er egentlig forskellen på et jubilæum og en fødselsdag?

Altså et barn fejrer sin 8 års fødselsdag. Man fejrer jo ikke et 8 års jubilæum. Et jubilæum er sådan en ting, når man fejrer runde ting. 10 år. 25 år. 50 år. Altså noget i den stil. 100 års jubilæum kan bestemt også noget.

Og jeg ved simpelt hen ikke hvad jeg ellers skal skrive om i denne fredagsklumme. Så jeg springer til de 5 fredagslinks. I dag handler de om katte på ferie, en hjælp til hede netsurfere, tegnestreger, himlen over New York samt Storebæltsbroen.

https://www.pleasecoolme.com: Hvis du har det for varmt på grund af sommervejret, så er der hjælp at hente her.

https://sketch.io: Her kan du tegne løs direkte på nettet.

https://nskyc.com: Hvilken farve har himlen over New York i dette sekund?

https://storebaelt.dk: Tillykke med fødselsdagen eller jubilæet.

https://meoweler.com: En rejseguide til intet mindre end katte. Miauuuwwww!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.